Pretraži

,,IPAK NEMAM NOGE KAO ONA“: Tiktokerka Antonina otkrila ko joj je idol od naših influensera

Influence
0
Photo: Instagram/antoninalukic

Sve popularnija tiktokerka Antonina je bila gošća u ovonedeljnom IDJHOT-u, te smo ovom prilikom želeli da je što bolje upoznamo, a za početak nam je otkrila kako komentariše to što je mnogi upoređuju sa pomenutom manekenkom. 



  • Ja sam na nju gledala kao na nekog uzora, a pogotovo kako se oblači. Jeste da je ona viša od mene, mršavija, lepša, ali bez obzira na to sam gledala šta ću da obučem. Trudila sam se da ličim na nju, jer ipak jeste prelepa, ali je stvarno slučajnost što ličimo. Ranije sam više ličila na nju, imala sam manja usta i bila sam prirodnija, a sada više ne ličim – rekla je ona, pa otkrila da joj je sada uzor Zorannah, ali i zbog čega. 

Imam stariju sestru od strica i ona je nju gledala kada je bila mlađa. Saznala sam za nju dok je još imala plavu kosu i kada je počela sa svim tim. Baš mi se svidela, pronalazim se u njoj, iste stvari volimo. Ona se oblači onako kako bih ja volela da se oblačim, ipak ja nemam takve noge kao ona. Sviđa mi se kakve stavove ima i njeno ponašanje, ceo taj nje fazon. Posebno mi se mnogo sviđa sve što je sve u životu stekla sama. Slične smo, sve što je rekla ja sam podržala – zaključila je ona. 

Antonina važi za jednu od najpopularnijih na pomenutoj društvenoj mreži, a sa kim je delila dečka u prošlosti možete da saznate sutra na našem portalu ili u ponedeljak u podne, kada je zakazana Youtube premijera IDJHOT-a. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence