Pretraži

Influenserku žestoko napali zbog objava o abortusu i kako žene treba da se odreknu karijere (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/lili_mitrovic

Lili je u komentaru iskazala svoje mišljenje da žene ne treba da imaju posao kako bi mogle da se posvete isključivo svojoj porodici, zbog čega je izazvala lavinu negativnih reakcija.

– Iskreno, ja sve više mislim da žena treba da batali karijeru. Da se sve vrati tradicionalnim vrednostima kako pravoslavlje nalaže. Ipak biti mama i mariti o porodici i kući je kao da imaš veliku firmu koju treba da vodiš i organizuješ. I to traje dok ne napune deca 15 godina. Potrebno je ponovo ojačati muškarce i vratiti ih u mušku energiju. A žene da se vrate u žensku energiju – napisala je ona.



Influenserka je takođe šokirala pratioce objavom o abortusu zbog koje su je mnogi osudili na Instagramu.

  • Ako ste nekada izvršili abortus iz bilo kog razloga. Kod sveštenika možete se ispovediti i vama će se automatski resetovati stanje duha na prethodno stanje. Ako ste razvedeni, a niste se razveli u crkvi sa bivšim partnerom. Pred Bogom ste i dalje zajedno. I zato možda ne možete začeti ili naći novu osobu – navela je Lili.
Photo: Instagram/lili_mitrovic

Photo: Instagram/lili_mitrovic

Nakon što se suočila sa brojnim negativnim komentarima, ona je pokušala da opravda svoj stav.

  • Ja sve vreme samo pokušavam da sklonim tovar sa žena koje su preuzele uloge muškaraca i moraju da rade i izdržavaju iste. Takođe podržavam da je ok ako neko ima karijeru, pa se odluči da ipak želi da karijera postanu porodica i dom što sam ja negde skoro odlučila. Pritom poštujem LGBT kao i njihova prava. Takođe, poštujem i parove koji su odlučili da ne žele decu. Neka poštuju i oni naša što smo odlučili da budemo strejt i rađamo decu – dodala je Lili.
Photo: Instagram/lili_mitrovic

Photo: Instagram/lili_mitrovic

Pojedini korisnici društvenih mreža su veoma zabrinuti zbog toga što Lili ima ogroman uticaj na društvenim mrežama, gde broji više od 600 hiljada pratilaca, a koji je u ovom slučaju negativan.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence