Pretraži

Influenser napravio neviđenu rođendansku zabavu, pa jednim potezom iznenadio sve: Ovakvu poruku zahvalnosti gostima niko nije očekivao

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/cale_official

Poznati influenser Cale napravio je rođendansku zabavu na koju je pozvao svoje najbliže prijatelje, a poruka koja je dočekala goste je iznenadila i nasmejala sve.

Cale je veliku pažnju na našoj influens sceni privukao svojim komičnim klipovima, skečevima i jedinstvenim humorom koji je ka njemu privukao veliki broj fanova. Osim talentom za pravljenje dobre šale, Cale se ističe i jedinstvenim stilom i ukusom za modu, pa je upravo kombinacija ove dve osobine napravila od njega jednog od najpopularnijih influnesera na našoj influens sceni, a sada je svoj jedinstven smisao za humor pevač pokazao i na proslavi svog rođendana.

Naime, on je napravio pravu malu zabavu za svoje prijatelje. Ugostio ih je u jednom restoranu, a cela dekoracija je bila u motivima zelene boje. Od torte do stolnjaka, sve je bilo u savršenoj simbiozi, međutim ono što je privuklo najveću pažnju kako gostiju, tako i fanova, jeste „zahvalnica“ gostima jer su došli.

„Dobro je da ste došli, inače bi pala blokada“, pisalo je na čestitki pored datuma održavanja zabave.

Foto: Instagram printscreen/cale_official

Ova čestitka je zasigurno u potpunosti bila u Caletovom stilu, kao i Instagram „story“ koji je snimio ubrzo nakon početka zabave.

„Naravno da gosti kasne! Ja sam se napio i sve ću ih blokirati“, izjavio je influenser, pa nazdravio čašom piva.

Inače, premda je zabavu napravio sinoć, njemu je rođendan zaista bio pre nekoliko dana, pa je tom prilikom napravio nekoliko rođendanskih fotografija, uz poruku u kojoj se osvrnuo na to što je nekoliko dana ranije završio na infuziji, pa se potom zahvalio drugarici što ga je odvela na to mesto kako bi napravio prelepe fotografije.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cale (@cale_official)

„Ljudi moji, kao sto već znate da sam se raspadao juče i da sam otišao na infuziju pre slikanja za rođendan. I tako ja krenem, jedva hodam, i moja @shootwithkitty me odvede na ovu lokaciju i napravi mi fotke života. Godinama se družimo, nikada do sada nisam pozirao ispred nje ali sam toliko srećan sto je sve ovako ispalo, bolje nije moglo ( s obzirom na moje stanje), a ona je napravila kao da mogu volu rep da iščupam. I tako su nastale moje rođendanske slike, prosto nisam znao koju prvu da izaberem. Hvala ti drugarice moja a takođe hvala i svima vama na rođendanskim čestitkama. LJUBI VAS I VOLI VAS CALE“, napisao je on tom prilikom na svom Instagram profilu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence