Pretraži

„IMAM VELIKI PROBLEM, BORIM SE SAMA SA SOBOM“: Anna Lazarević priznala sa čim se suočava (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/annalazarevic2

Anna je nedavno podelila i da je već duže vreme u vezi sa jutjuberom Stefanom Jankovićem, poznatijim kao Janko, te je pokazala da je ispunjena i na ovom polju.



Iako važi za jednu od najpozitivnijih i najveselijih influenserki na našim prostorima, Anna se ogolila i svojim fanovima priznala da nije uvek sve kako se čini, i da se i ona suočava sa nekim ličnim problemima, koje ne deli toliko često na svojim kanalima.

Odgovarajući na pitanja pratilaca, ona je iskreno otkrila kako se oseća i priznala da se i ranije suočavala sa depresijom, a da je sada u pitanju anksioznost.

Iskreno, ovaj avgust mi je jedan od gorih avgusta… Ali dobro, bitno da se dešavaju uskoro velike stvari, kao npr ovo što izlazi u subotu, selidba, novo nešto u mom životu (saznaćete uskoro), putovanje iz snova, pesme, saradnja sa proizvodom koji obožavam i svašta još nešto… Imam veliki problem jer se borim sama sa sobom već neko vreme jer sam anksiozna… Nažalost neke traume od ranije pokušavaju da me savladaju, ali se ne dam. Možda ću se sutra kajati jer sam mislila da će ostati privatna stvar… Ali ako sam već jednom pobedila depresiju mogu i ovo – napisala je ova mlada influenserka.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence