Pretraži

„IMAM STRAHOVE I SVE MI SMETA“: Marija Mandić podelila kako se oseća nakon tragedije (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/marijamandic58

Naime, Marija je svoje pratioce obavestila prošlog leta da je u drugom stanju i od tada je redovno beležila sva dešavanja i promene kroz koje je prolazila u trudnoći.



Ona, njen verenik, porodica, ali i njeni pratioci su sa nestrpljenjem očekivali dolazak prinove, a Marija je ushićeno spremala sve za dolazak sina.

Ipak, pred sam termin, početkom februara, Marija je na pregledu saznala da je dete preminulo. Ona je i to nakon nekog vremena podelila sa svojim pratiocima i objasnila kako je do toga došlo i od tada priča o svom načinu prevazilaženja i oporavka od ove tragedije.

Ona je sada odgovarala na pitanja pratioca, od kojih se jedno ticalo upravo njenog stanja, odnosno kako se oseća kada se pogase kamere i mreže.

Kako koji dan, kako koji sat i minut bukvalno. Nekim danima sam super, pa me sve stigne i 2-3 dana mi nije ni do čega, u nekim strahovima sam, sve mi smeta i tako sve u krug. To super ne može da se poredi sa mojim super svega ovoga, ali opet sve se promenilo tako da samim tim i ja – napisala je influenserka iskreno.

Foto: Instagram printscreen/marijamandic58

Foto: Instagram printscreen/marijamandic58

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence