Pretraži

IMA NOVOG DEČKA? Barbi Afrika slikama sa influenserom uzburkala mreže (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/barbiafrika.official

Barbi Afrika je pre izvesnog vremena bila u vezi sa jednim od osnivača generacije Zed i producentom Džinsenom. Iako se činilo da su u velikoj ljubavi, te je i sama influenserka više puta izjavljivala da misli da je pronašla idealnu osobu za sebe, raskid je ubrzo usledio. 



Na iznenađenje fanova, Barbi je objavila da je došlo do raskida, da se ona i producent nisu slagali oko nekih stvari i da su došli do zaključka da je najbolje da se raziđu.

Iako je posle toga neko vreme bila sama, čini se da je influenserka sada uplovila u novu romansu. Naime, ona je već par puta boravila u Hrvatskoj, provodila vreme i snimala sadržaj sa tamnošnjim influenserima. Mnogima je zapao za oko odnos koji Barbi Afrika ima sa Renatom Ercegom, te su se pojavila spekulacije da je par u vezi.

Foto: Instagram printscreen/barbiafrika

Foto: Instagram printscreen/barbiafrika

Čini se da smo sada dobili i potvrdu toga. Renato je sa fanovima podelio slike sa proslave njegovog rođendana, a na čak dve je u prisnom zagrljaju upravo sa Barbarom. Ona je, takođe, podelila video snimak njih dvoje u kolima, dok mu Barbi peva romantičnu pesmu Tejlor Svift.

Ispod Renatovih slika mogli su se pročitati brojni komentari fanovi koji su naizgled oduševljeni ovim spojem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renato Erceg (@renatoerceg)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence