Pretraži

„IMA DANA KADA JAKO PATIM“: Ana Lazarević progovorila iskreno o unutrašnjim borbama (FOTO)

Influence
1
Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Često, influenseri i poznate ličnosti, dele svoja lična iskustva i poteškoće kroz koje su prošli u odrastanju, te savetuju publiku koja ih prati kako da se izbore sa tim.



Mnogi su se upravo zbog ovih okolnosti i okrenuli javnom poslu ili obrnuto, javni posao je bio razlog za zadirkivanje od strane vršnjaka.

Sada je o tome progovorila influenserka Ana Lazarević. Ona je i ranije sa svojim pratiocima delila to da je prolazila kroz vršnjačko nasilje, a sada je otkrila da se iz tih problema uvek sama dizala, te se zahvalila svojim fanovima na podršci koju joj pružaju.

Ima dana kada jako patim zbog svega što sam doživela pre nego što sam počela da se bavim javnim poslom. Tada se probudi neki bes u meni, kako sam mogla da dozvolim sve? Kako nisam reagovala drugačije? Ono što je moglo da me ubije, ojačalo me je za 300% i jako sam ponosna na sebe zbog svega, svaki put kada sam sama sebe dizala, brisala sama sebi suze i nastavljala svaki put dalje, najviše na svetu sam zahvalna sebi, samo ja znam šta sam prozila psihički jer sam uspela da se preokrenem od svega lošeg i postanem bolja verzija sebe. Jednom u svojim videima sam napomenula, kako možete sebi biti najbolji prijatelj, tako možete i najveći neprijatelj. Hvala još jednom na svemu što činite za mene jer vam to neću nikada zaboraviti – napisala je mlada influenserka.

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

Foto: Instagram printscreen/annalazarevic2

 

Komentari (1)

  1. […] Ana je jedna od influenserki koja najredovnije od svih priča o važnim temama i bodri i savetuje mlade ljude da uvek treba da budu otvoreni, da se ne plaše da progovore o svemu što osećaju i da je sasvim normalno da ponekad „ne budu dobro“. Ona je nedavno sve iznenadila objavom na Instagramu kada je progovorila o svojim unutrašnjim borbama: […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence