Pretraži

IMA 8 GODINA I ZARADU OD 26 MILIONA DOLARA: Ovaj dečak je najplaćeniji jutjuber na svetu u 2019. godini (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/Ryan's World

Magazin "Forbs" je nedavno objavio listu najplaćenijih jutjubera u ovoj godini, a iznenađujuće je što verovatno za većinu imena na ovoj listi niste čuli.  

——————– Sponsored ——————–


Zanimljiva je činjenica da većina jutjubera na ovoj listi nisu bjuti blogeri ili vlogeri koji sa pratiocima dele svoj svakodnevni život, već su na listi uglavnom gejmeri, a pri samom vrhu imamo u dva deteta koji se bave ocenjivanjem igračaka. Jedini bjuti bloger koji je dospeo na spisak jeste Džefri Star.

Evo top 10 jutjubera sa najvećom zaradom u ovoj godini.10. VanossGaming (11,5 miliona dolara)

Gejmer Ivan Fong koristi YouTube kako bi delio zanimljive trenutke koje je imao tokom igranja igrica ili pomaže sabskrajberima da pređu određene izazove u igri.

9. DanTDM (12 miliona dolara)

Denijel Midlton je takođe gejmer, a na ovoj platformi ga pratio 22,2 miliona ljudi. Specijalizovan je za "Minecraft" igrice, a autor je i serije stripova.

7. Markiplier (13 miliona dolara)

Mark Fišbah je gejmer, ali i zabavljač sa preko 24 miliona pratilaca. Poznat je po tome što često organizuje strimove tokom kojih prikuplja novac za humanitarne svrhe.

7. PewDiePie (13 miliona dolara)

Feliks Kjelberg važi za najpopularnijeg jutjubera na svetu sa preko 100 miliona sabskrajbera čiji broj svakodnevno raste. Počeo je kao gejmer, a sada svakodnevno izbacije različite sadržaje iz privatnog života. Poznat je po čestim kontroverzama zbog sadržaja svojih videa te je više puta dolazio u sukob sa Guglom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cop my @ugly.christmas gear now and get it by Christmas! Link in bio to shop. #ad

A post shared by PewDiePie (@pewdiepie) on Dec 6, 2019 at 11:26am PST


6. Preston (14 miliona dolara)

Takođe je počeo kao gejmer, a sada je poznat po tome snimanju raznih smicalica koje pravi, ali i po videima u kojima jede nenormalne količine hrane. Takođe daje velike količine novca u humanitarne svrhe.

5. Džefri Star (17 miliona dolara)

Džerfi Star važi za jednog od najpopularnijih influensera na svetu, a ima i svoju liniju kozmetike. U svojim videima često govori u svom privatnom životu, što se nekima nikako ne dopada.


4. Ret i Link (17,5 miliona dolara)

Ret Meklaulin i Link Nil su komičari koji su pokranuli svoju emisiju na YouTube-u. Danas su vlasnici nekoliko kanala sa emisijama različitog sadržaja.

3. Anastasija Radžinskaja (18 miliona dolara)

Petogodišnja ruskinja Anastasija, sa svojim roditeljima ima šest različitih YouTube kanala sa sadržajem pogodnim za decu. Devojčica i njen otac se često snimaju dok se igraju zanimljivih igara, a njeni roditelji su istakli da su kanal napravili kako bi delili njen napredak u borbi protiv cerebralne paralize.

2. Dude Perfect (20 miliona dolara)

Ovaj kanal je u vlasništvu pet momaka koji rade najstrašnije, divlje i odvažnije trikove kako bi postigli "savršeni" pogodak. Kobi Koton, Kori Coton, Geret Hilbert, Kodi Džonus i Tiler Tonei se realizovali neke od najtežih trikova i oborili mnoštvo svetskih rekorda.

1.Rajan Kaji (26 miliona dolara)

Iako zvuči neverovatno, najplaćeniji jutjuber na svetu je osmogodišnji dečak kojeg su roditelji počeli da snimaju kako otvara nove igračke još kad je imao tri godine. Sada rada mnogo više od toga, od naučnih eksperimenata i edukativnih emisija do otvaranja džinovskih jaja. Pored toga Rajan je dobio i sopstvenu emisiju Nikelodeonu i ima nekoliko izdavačkih ugovora.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence