Pretraži

IDJTV ekipa u vožnji sa Annom Lazarević koja je odgovarala na brza pitanja (VIDEO)

Influence
0
Photo: IDJTV

Pored toga što smo uživali u vožnji sa Annom naša ekipa joj je postavila nekoliko brzih pitanja.

Poznato je da je Anna veoma mlada ušla u svet influensera, kao i da je radila na velikim projektima kao što je kampanja protiv duvanskog dima u saradnji sa IDJVideos produkcijom. Objavila je nekoliko svojih pesama i imala mini koncerte što je bilo i te kako izazovno za nju. S obzirom na to zanimalo nas je da li je gore ne pokušati ili doživeti neuspeh u karijeri.

– Ne bih prihvatila da doživim neuspeh. Nekako ja se toga i najviše plašim. Bolje doživeti neuspeh iz razloga ako nikad ne pokušam to bi me kopkalo ceo život to što nisam pokušala, tako da ajde recimo da doživim neuspeh – odgovorila je ona.

Iako je ona u intervjuima istakla više puta da je vrlo zadovoljna svojim životom, pitali smo da li postoji neka stvar koju bi ipak promenila.– Promenila bih to da otpočetka imam svoj stav pošto sam ga izgradila tek tokom svoje jutjub karijere. Bilo bi mnogo lakše da sam ga imala na samom početku – rekla je jutjuberka.

 Anna se pored jutjuba bavi pevanjem, fudbalom, ali i voditeljstvom čime je publici pokazala da je i te kako svestrana. Međutim, zanimalo nas je šta je ono što nas čini drugačijom od ostalih. 

– Prvo imam drugačije razmišljanje i sve što radim da bude drugačije. Mislim da to što radim različite stvari recimo ukombinujem nešto što je kroz neki način čudno, fudbal i jutjub, tako da mislim da sam najviše zbog toga drugačija – kazala je.

Budući da je kao veoma mlada počela da se bavi javnim poslom, pitali smo je da može sebi mlađoj da da savet koji bi to bio.

– Da me ne dotiču tuđa mišljenja pošto sam se kao mala dosta obazirala na to, ali sada me to baš ne dotiče i volim što sam naučila to. Dok sam počela sa jutjubom nijednog trenutka nisam mislila da ne mogu i da napuštam sve. Naravno da je bilo tesnih trenutaka, ali nikad više nisam bila iz fazona da ne mogu više. Ne kažem da možda neće biti toga, ali ja se zaista trudim da ne dođe do toga – objasnila je ona.

Pogledajte "IDJTube news" i saznajte kako je Anna odgovorila na druga brza pitanja: 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence