Pretraži

,,HVATA ME FRKA, VAN SEBE SAM“: Ena Luna se sprema za odlazak u porodilište (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/enaluna

Ena je priznala da je u panici zbog toga što se bliži dan porođaja.

  • Ljudi, koje raspoloženje danas, ne mogu ni da vam objasnim. Bukvalno imam nekoliko dana do porođaja. Toliko me hvata frka i sve mi je nekako strašno. Ne znam ni šta pričam, ni šta radim, ni šta treba da uradim pred sam dolazak bebe. Tako mi je sve to stresno, da je to haos – rekla je ona na storiju i dodala:


  • Danas se rešavamo noktiju. Pričala sam kada budem skidala nokte, to će biti to. Zaista sam van sebe. Ako se tako ludiram na storiju ili ne znam šta pričam, imam "mutave" storije, što kaže Koki, to je sve zbog toga.

Jutjuberka je došla kući i pokazala fanovima da je počela da se pakuje za porodilište, a onda je otkrila šta joj najteže pada.

  • Evo me u mom kutku. Počelo je pakovanje još davno, ali i dalje nije završeno. I dalje je kofer poluprazan. Ja sam iz fazona da ima vremena, lagano. Međutim, kada sam odvojila neke stvari, shvatila sam da toliko izbegavam da razmišljam na tu temu, a to mi je palo teže od prvog carskog reza i u pitanju je dojenje. Zaista jedna tema, totalni haos za mene – istakla je Ena Luna.
Screenshot: Instagram/enaluna

Screenshot: Instagram/enaluna

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence