Pretraži

Helena Topalović proslavila 27. rođendan: Suprug joj se obratio nežnim rečima, a onda je usledio zajednički snimak kakav smo retko u prilici da vidimo! (FOTO)

Influence
0
helena topalović
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Influenserka Helena Topalović proslavila je poseban datum, te smo na Instagramu dobili retku priliku da vidimo njenog supruga.

Poznato je da je Helena 2021. godine neočekivano stala na „ludi kamen“ i udala se za biznismena Dragana Aleksića. S obzirom na to da javnost nije bila upućena u njihovu vezu, za mnoge je ovaj brak bio iznenađenje, a Helena je od tada gotovo potpuno promenila svoj način života.

Ona je prošle godine postala i ponosna mama devojčice kojoj je par dao ime Dominika, te od tada imamo priliku i da pratimo odrastanje njene mezimice.

Helena danas proslavlja svoj rođendan, a tim povodom se oglasila na društvenim mrežama i u šali istakla da je stala na 19. godini.

„Sutra mi je rođendan, punim 27 godina! Ne znam odakle mi te godine, ja sam stala na 19“, napisala je ona.

Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Danas, na njen rođendan, usledile su brojne čestitke njene najbliže porodice i prijatelja koje je Helena podelila na svom profilu, a posebno se istakla čestitka koju joj je po svemu sudeći uputio suprug.

„Ljubavi moja, srećan ti rođendan!!! Još sto godina živa, zdrava i srećna da nam budeš! Da nas bodriš, čuvaš i budeš stub porodice kao što si i sve ove prethodne godine! Volimo te“, napisao je Dragan.

Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Helena je jednom prilikom otkrila da supruga ne pokazuje na društvenim mrežama isključivo zbog njegovog insistiranja, a iako ga retko viđamo, ona sa vremena na vreme podeli njihove zajedničke trenutke.

Tako je sada uhvatila jedan trenutak razmenjivanja nežnosti koji je privukao posebnu pažnju na njenom profilu. Ona je okačila trenutak kada je poljubila supruga, te je dodala i stiker „Volim mog muža“.

Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence