Pretraži

GRUDI KAO POKLON ZA PUNOLETSTVO: Antonina progovorila o svojim plastičnim operacijama (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Jednog od fanova je interesovalo kako se Antonina bori sa osudama zbog korekcija koje je uradila.

– Prvo ja sam operisala jednu stvar. Sve u svemu ne borim se, to je nešto moje lično. Svako na svetu može da uradi šta hoće na sebi. Mislim da nisam uradila nešto što je ilegalno – priznala je ona i dodala:

– Kad mi neko komentariše i ostale neke hejt komentare, ja to ignorišem. Šta da im kažem, šta da radim?Antonina je odgovarajući obožavaocima potvrdila da je radila grudi.

– Nisam nikad ovako direktno rekla. Uradila sam ih u novembru, tada sam imala 17 godina. To je bio neki moj polupoklon za 18. rođendan, to i kola, koja još nisam dobila, jer nisam položila – kazala je.

Pogledajte novo izdanje emisije "One on one" i saznajte kako je Antonina odgovorila na ostala pitanja: "Da li planira neki projekat?", "Da li ima u planu da uradi još neku estetsku operaciju?", "Stvar koju nikad ne bi uradila?", "U kakvom je odnosu sa Đinom Džinović?", "Mišljenje o Voyage-u?", "Da li gotivi UkiQ?", "Tri najbolje i najlošije osobine?", "Da li je radila obraze?", "Koji je njen najveći porok?", "Čime želi da se bavi u budućnosti?" i "Koji tiktokeri su joj na block listi?"

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence