Pretraži

„Godinu dana od kako su se posvađali“: Poznati influenser progovorio o sukobu Lee Stanković i Andrije Jo, pa im poručio samo jedno (FOTO)

Influence
0
Photo: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Popularni influenser Cale našalio se na račun svojih prijatelja, takođe influensera Lee Stanković i Andrije Jo, pa otkrio još jedan detalj o njihovoj svađi.

Još od svojih početaka na društvenim mrežama, neki od danas najpopularnijih influensera mlađe generacije su stvorili prijateljstva od kojih pojedina traju i dan danas, godinama kasnije.

Jedno od takvih prijateljstava bilo je ono između Lee i Andrije. Oni su bili prakatično nerazdvojni, te su često snimali zajedno kontent za mreže, putovali, izlazili i družili se. Ovaj dvojac je u jednom trenutku bio toliko blizak da su njihovi fanovi počeli da spekulišu o tome da se između njih dešava i nešto više od prijateljstva.

Photo: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Međutim, potpuno neočekivano, ovaj odnos je doživeo krah i Lea i Andrija su prestali da razgovaraju. Iako mesecima nisu ništa otkrivali o svom odnosu, njih dvoje su nedavno izneli detalje svađe, te je između ostalog popularni influenser priznao da on ne želi pomirenje dok ne dobije izvinjenje koje očekuje od nekadašnje prijateljice.

Posvađali smo se na jednom muzičkom festivalu, bili smo malo pripiti, pale su neke reči i ja nisam hteo da se pomirim dok ne dobijem izvinjenje“, otkrio je on u emisiji One On One, na IDJTV-u.

S obzirom na to da i dalje imaju brojne zajedničke prijatelje, od kojih je jedan influenser Cale, Andrija je otkrio i da on najviše insistira na njihovom pomirenju, ali da uprkos Leinim izjava u intervjuima, on svoje izvinjenje i dalje čeka.

Cale, naš zajednički drug, vrši mnogo veliki pritisak na mene i ja ne bih ni video te stvari da mi ih on ne šalje. Svaki njen intervju u kom me spomene, on mi pošalje da vidim. On je u fazonu ‘Evo vidi, izvinila ti se javno’, a ona u intervjuu rekla ‘Planiram da mu se izvinim’, po meni to nije izvinjenje, nije mi se javila da mi se izvini.“

Sada se upravo Cale oglasio povodom ove svađe i otkrio na šaljiv način svojim, ali i Leinim i Andrijim pratiocima, da se danas obeležava godišnjica ovog sukoba.

„Ljudi, verovali ili ne, prošlo je godinu dana od kada su se ovo dvoje posvađali. U to ime živeli, do njihovog pomirenja, bićemo svi pijani. S ljubavlju, prijatelj sa obe strane“, napisao je on uz snimak dvoje influensera sa jedne proslave.

Foto: Instagram printscreen/cale_official

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence