Pretraži

GODINA PUNA PRIZNANJA: Dunja Jovanić osvojila još dve prestižne nagrade

Influence
0
Screenshot: Instagram/ imfashionbabe

Jovanićeva je dobila nagradu i za Startap godine, kao i za najbolju digitalnu kampanju, a ovim dostignućima se pohvalila i na svom Instagram nalogu. 

  • Iako možda malo izgledam kao da su me izjele pčele, a tako se i osećam, moram da se zahvalim svima vama. Vama koji ste imali poverenja u mene, da poručite još prvu turu proizvoda u martu, kada niste imali prilike da pipnete proizvode, da ih vidite, da čujete od nekoga kakvi su proizvodi. To mi mnogo znači. To znači da imate poverenja u mene i u ono što vam govorim. Da nema vas, ne bi bilo ni mene, ni brenda i zaista se nadam da ćemo svi zajedno nekako da rastemo i da budemo tu. Da ćete me pratiti kroz sve što sledi, sve uspone, sve padove i neizmerno vam hvala – poručila je ona svojim pratiocima na Instagram storiju, a nedugo nakon toga im se opet obratila.


  • Hvala svima. Hvala svemu. Hvala svakom ne i hvala svakom da. Svim zatvorenim i svim otvorenim vratima. Svim ljudima. Tek mi sada dolazi do glave cela ova godina. Pesma koja opisuje ovu godinu ,,Laugh now, cry later" – napisala je ona uz svoj video gde plače. 

Takođe, jedan post je posvetila ovim nagradama, gde se nije ustručavala da pokaže kako se oseća povodom celokupnog dešavanja. 

– Kakav kraj godine! Ovo ne bih umela ni da odsanjam! Kakva je čast bila naći se sinoć u kategorijama medju najuspešnijim kompanijama na tržištu i sve i da nismo osvojili ni jednu nagradu, to bi za mene bila pobeda, a osećaj da Bebebydunja osvoji nagrade eCommerce Startup of the Year i Best Digital Campaign ne mogu još da procesuiram. Kada smo pre 9 meseci ušli na tržište sa 3 proizvoda, niko od nas nije znao da li će se ikada desiti četvrti i peti proizvod, a kamo li sve što se desilo nakon toga. Dali smo i dajemo sve od sebe da imamo kvalitetan proizvod, da pazimo na svaki mogući detalj i da vam kroz taj proizvod prenesemo energiju i našu ludu ljubav prema ovome. Hvala mom timu i hvala svima koji su bili deo našeg puta i da vam kažem, nije bilo lako, ali sve bih opet isto! Hvala vama koji ste glasali za Bebebydunja u svim kategorijama! I najveće hvala mom osloncu, mom prijatelju, mojoj jarčici i art direktoru mog života, koja je bila uz mene od prvog dana i pristajala na moje lude ideje, kao i ja na njene! Volim te! Strong family, strong business! Bila je ovo najbolja godina do sada, sledeću ne mogu ni da zamislim – napisala je Dunja. 

Screenshot: Instagram/ imfashionbabe

Screenshot: Instagram/ imfashionbabe

 

Screenshot: Instagram/ imfashionbabe

Screenshot: Instagram/ imfashionbabe

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence