Pretraži

„GADE MI SE TE OSOBE“: Teodori pratioci traže da im šalje eksplicitne slike (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/t.popovska

Teodora je tada negirala te tvrdnje i poručila da fotografije nisu njene:

  • Poslednjih par dana pošto stalno čitam zahteve za poruke, primetila sam da mi šaljete eksplicitne fotografije nekih devojaka. Kruže priče da su moje i vi me pitate jesu li moje. Na slikama zaista nisam ja – rekla je Popovska tada na storiju.

Screenshot: Instagram/t.popovska

Screenshot: Instagram/t.popovska

 

Ona je tada objasnila i zbog čega provokativne slike nikako ne mogu da budu njene, već je u pitanju greška.

– Devojka ima pirsing na pupku, druga ima tetovaže koje ja nemam. Takođe, jedna devojka je čak druge rase. Ja nemam problem sa tim, jer je očigledno da nisu moje. Htela bih da vas zamolim da ne delite te fotografije dalje iz poštovanja prema tim devojkama jer mislim da je zaista ružno.

Kako se prašina na mrežama i dalje ne smiruje, a Teodora od pratilaca dobiaj poruke u kojima traže da im tiktokerka pošalje fotografije sličnog sadržaja, ona je odlučila da se ponovo oglasi.

Screenshot: Instagram/t.popovska

Screenshot: Instagram/t.popovska

 

Ona je na Instagram storiju objavila sliku sa porukama koje dobija od pratilaca, a među njima su i one neprijatne, kada joj traže da im pošalje "još neke slike" istof sadržaja.  • Povodom slika sam se već oglasila da nisu moje što je veoma očigledno. Ali kako nemate poštovanja prema devojkama nije realno. Ne znam da li mi se više gadi osoba koja je iz čiste zabave ili dosade došla na ideju da pokrene ovo ili osobe koje ih traže i to javno – napisala je tiktokerka.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence