Pretraži

Fitnes bliznakinje izazvale buru na mrežama: Sa fanovima podelile neobičan savet, pa naišle na lavinu kritika – muškarci su se posebno uvredili!

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/Fitness.bliznakinje

Influenserka Natalija Đukić, koja sa sestrom Julijom objavljuje fitnes sadržaje u okviru zajedničkog Instagram naloga pod nazivom „Fitness blizankinje„, nedavno je objavila video u kojem je pratiocima podelila neobičan fitnes savet.

Natalija je, naime, želela da spoji lepo i korisno, a svoju ideju odmah je podelila sa brojnim pratiocima na društvenim mrežama.

„Hoćeš trening, a da nekome pomogneš? Idi kod nekog muškarca koji živi sam i očisti mu kuću. U mom slučaju to je moj deda“, napisala je u snimku u kom je pokazala kako čisti kupatilo i dodala:

„Plus sam obrisala prašinu u celom stanu, usisala i prebrisala podove! Trening za celo telo, a nisam samo sebi učinila dobro!👍 POMAŽIMO JEDNI DRUGIMA!✅️“

Ipak, uprkos tome što je imala dobru nameru, njena objava izazvala je burne reakcije i komentare onih koji su je, izrevoltirani njenim savetom, obasuli kritikama i poručili joj da „muškarci znaju i sami da čiste“.

„Kod nekog muškarca koji živi sam? Ispada da muškarci ne znaju da čiste… Možda bolje da si napisala kod nekog nemoćnog, starijeg ili bolesnog“, „Znači, podržavamo to da su muškarci nesposobni?“, „Ma ne treba čistiti, ali moglo bi se nešto skuvati“, „I bake koje žive same nemaju baš snage da očiste kuću, treba i njima pomoći!“,  „Prva pomisao – zašto mora biti muškarac?!“, neki su od komentara ispod snimka.

„To smo napisale jer su muškarci manje pedantni od žena što im je prirodno i nije to ništa ružno“, objasnile su sestre.

„Muškarci manje pedantni?! Ne bih rekao!“, „Ne slažem se da su muškarci manje pedantni!“, komentarisali su korisnici društvenih mreža.

Ipak, bilo je i onih koji su stali u njihovu odbranu:

„Stvarno jako lepo ❤️ Nikad neću razumeti ljude koji i u ovome vide nesto negativno, a i drago mi je zbog toga. Kada se promovišu druge vrednosti, onda svi kukaju, a neko pokuša da promoviše zdrav život, doslednost, skromnost, saosećajnost, i opet ljudima ne valja… Svaka čast ovim devojkama.

Podsetimo, Natalija i Julija su i krajem prošle godine izazvale burne reakcije javnosti nakon što su objavile da su udomile psa Bekija, kog su potom vratile u azil. Objasnile su kako im odluka nije bila laka te da im Beki jako nedostaje, ali i da su i te kako srećne jer su ga „ostavile tamo gde pripada“.

„Beki je pas koga smo pre par meseci spasile sa ulice i od tada brinule o njemu. Čuvale smo ga mi kao i svi naši bližnji kada to nismo mogle, no, zbog našeg načina života koji zahteva često odsustvo od kuće i druge stvari, Bekija nismo mogle da zadržimo kod nas. Tražile smo mu dom gde će imati potpunu slobodu, a nikada da ne bude gladan, bolestan i bez krova nad glavom“, napisale su one tada, a potom dodale da su pronašle odgovarajući azil za njega.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence