Pretraži

EVO ŠTA POZNATI INFLUENSERI NAJVIŠE KAČE NA TIKTOK-U! (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/anjablaa Instagram/barbiafrika

Wajwai je definitivno svoju veliku popularnost stekao upravo preko društvene mreže Tiktok, na kojoj je vrlo aktivan. A njegov sadržaj uglavnom jesu humoristični videi kako na svoj tako i na tuđi račun. S obzirom na to da se bavi i muzikom, on ovu mrežu koristi i kao promociju za nove pesme, što se pokazalo kao dobar korak u poslu. Iako je imao problem sa jednim profilom na Tiktoku on je odmah otvorio drugi na kojem je za vrlo kratak period ostvario uspeh koji je imao i ranije.
 Anja Bla pored modelinga svakodnevno svoje pratioce obraduje i novim videima na tiktoku. Ona se najčešće snima uz trenutne hitove, a ono po čemu se izdvojila jesu tranzicije koje koristi kada je snimanje videa u pitanju,  pa po komentarima publike možemo primetiti da se ova mlada influenserka i te kako trudi kada je njen kontent na tiktoku u pitanju.

Mahrina je vrlo uspešna u svojoj muzičkoj karijeri, ali svoje slobodno vreme najviše voli da provodi na društvenoj mreži tiktok. Ona je postala miljenica publike upravo zbog njenih fora koje je totalno spontano smislila i od njih napravila trend na ovoj društvenoj mreži. Mahrinin kontinet kapiraju samo ljudi koji je prate od početka njene karijere i ona za sve njih misli da su ozbiljni carevi, jer su to fore koje su i te kako u trendu kada je njen sadržaj u pitanju.

Koga smo još izdvojili pogledajte u novom izdanju emisije IDJTube News.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence