Pretraži

Evo ko je Amina Efendić, jedna od najpopularnijih jutjuberki

Influence
1
Photo: Instagram/aminaefendic

Amina je rođena 9. novembra 1998. godine u Tuzli, gde je odrasla, a trenutno živi u Beogradu. Jedan od njenih životnih ciljeva je da završi Elektrotehnički fakultet, ali i da živi u Los Anđelesu.

Mlada glumica se može pohvaliti zanimljivim hobijima pored svoje glumačke profesije. Ona se oprobala u latinoameričkim plesovima, kojima se bavila veoma dugo. Takođe, Amina se interesuje i za makeup umetnost i fotografisanje, a kako je jednom prilikom otkrila, volela bi da se bavi fotomodelingom.

Efendićeva je veoma uspešna i na društvenim mrežama, gde joj broj pratilaca vrtoglavo raste. Na Instagramu Amina trenutno broji 182 hiljade pratilaca, dok na Youtube-u ima 123 hiljade sabskrajbera. Prošle godine je dobila priznanje od Youtube-a za 100.000 pratilaca i ubraja se među najpopularnije influensere u Bosni i Hercegovini.

Inače, Amina se druži sa srpskim jutjuberima Leom i Sarom Stanković i Caletom sa kojima je snimala zanimljive klipove za Youtube.

Budući da postoji trend da jutjuberi snimaju pesme, ni Amina nije odolela tome. Ona je objavila svoj prvi spot i pesmu pod nazivom "Sama Lagano", koja je za manje od 24 sata dobila više od 130.000 pregleda na njenom Youtube kanalu.

Amina je poznata i kao vatrena i najseksi navijačica tuzlanskog kluba "Sloboda", sa čijeg stadiona često objavljuje provokativne fotografije na veliko oduševljenje njenih fanova.  

Na njenom Instagram profilu takođe se može videti da je glumica i jutjuberka veliki ljubitelj putovanja, na koja rado odlazi sa svojim prijateljima. Ona je posetila mnoge svetske metropole, a svoja iskustva i avanture rado je podelila sa pratiocima.

Kada je reč o njenom privatnom životu, Amina ne govori na tu temu, ali kako ističe, svojim stavom i ponašanjem daje svima do znanja da je ozbiljna i da zbog toga ne dobija nepristojne ponude, pisao je Klix.

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence