Pretraži

Ena Luna pokazala svoju liniju nakon porođaja (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/enaluna

Ena je pozirala u crnoj dugoj i uskoj haljini, koji je naglasila njene obline, a ona je posebno stavila akcenat na svoj stomak koji je još uvek obao zbog nedavnog porođaja.



  • Nova haljina sa rupama, ali stomačić je stari. Treba još vremena da se vrati u normalu, ali meni je i ovako ok kakav je bio. Ne znam da li sam negde napisala Daša se rodila sa 3980g – navela je ona na storiju.

Screenshot: Instagram/enaluna

Screenshot: Instagram/enaluna

Blogerka se nedugo nakon porođaja vratila na društvene mreže, gde je postala mnogo aktivnija, te je odgovarala na pitanja fanova. Jedno od njih bilo je u vezi sa imenom njene druge ćerke Daše.

  • Hteli smo da se zove Darja, Zoja i Asija. Želeli smo da to bude neko ime koje će se uklapati sa Nastja. I to mi je prvo palo na pamet, Darja i dopao mi se nadimak koji je od Darja, Daša. Nastja je nadimak od Anastasija, isto tako je Daša nadimak od imena Darja. Odlučila sam da kada se porodim, rešim da li će biti samo Darja ili Daša. Odluka je pala na Daša. Mislim da joj to ime pristaje i mislim da je predivno – rekla je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence