Pretraži

Emotivni trenutak novopečene mame: Angel Tatjana proslavila važan događaj, pa oduševila nesvakidašnjim stajlingom (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
angel tatjana
Foto: Instagram printscreen/angel.tatjana

Poznata influenserka Angel Tatjana obeležila je važan trenutak u životu svog sina, pa srećne momente podelila sa svojim fanovima na Instagramu.

Angel Tatjana se porodila pre 40 dana i na svet donela drugog sina. Ona je samo nekoliko dana nakon porođaja obavestila svoje pratioce o lepim vestima, te od tada neprestano deli njenu novu svakodnevnicu kao majka dvoje dece.

Ona je objavom na Instagramu predstavila svog sina i priznala da je apsolutno zaljubljena u njega od prvog trenutka.

Ja sam vam stigao drugari! Zovem se Arsenije i ova žena se mnogooooo zaljubila u mojih 4 kile slatkoće koje su stigle na ovaj svet 03.02.2024. Beskrajno smo zahvalni i srećni i jedva čekamo da podelimo sa vama sve utiske“, napisala je influenserka tada, a sada je došao trenutak za novo slavlje.

Foto:Printscreen/Instagram:angel.tatjana

Poznata influenserka i njen suprug sada su odlučili da krste svog drugog sina, a Tatjana je fotografije sa same ceremonije podelila na svojim društvenim mrežama.

Između ostalog ona je otkrila da je u neverici i jako uzbuđena zbog ovog važnog trenutka njihovim životima. „Ovo je bio krstila sam drugog sina, uštinite me, momenat“, napisala je ona.

Foto: Instagram printscreen/angel.tatjana

Tatjana je potom podelila i fotku sa svojim izabranikom uz kratak opis „Ponosni roditelji“.

Foto: Instagram printscreen/angel.tatjana

Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju njenih pratilaca jeste autfit koji je ponela influenserka. Nakon nešto više od mesec dana od porođaja Tatjana je pokazala da je gotovo u potpunosti vratila svoju manekensku figuru.

Ona je belu svilenu košulju njenog brenda ukombinovala sa dužim, crnim šortsom, mrežastim čarapama i crnim mokasina, te je pokupila brojne komplimente na račun svog stajlinga.

Foto: Instagram printscreen/angel.tatjana

Ovo, inače, nije prvi put da fanovi sa oduševljenjem reaguju na njene izgled nakon porođaja. Samo nedelju dana nakon što se porodila po drugi put ona je sve ostavila bez teksta svojom savršenom linijom, pa je tom prilikom otkrila koja je tajna njenog izgleda.

„Ne znam, ovo je zaista suludo. Sa Vasilijem je isto prilično brzo, 3,4 nedelje (smatram da je do genetike + aktivnosti pre i trudnoći. Ali ovoga puta je bio stomak veći, na to još druga trudnoća, a maltene se izravnao za 7 dana, tako recite vi meni. Svakako ne treba da se opterećujete, u ovoj fazi ima mnogo bitnijeg, a estetika je rešiva“, napisala je tada Tatjna na svojim društvenim mrežama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence