Pretraži

Dušan Petrović otkrio da li planira ozbiljnu muzičku karijeru

Influence
0
Photo: Instagram/dusannpetrovic

Dušan je jako dugo čekao da pronađe nešto baš kvalitetno kada je reč o muzici i najavio numeru za leto. Budući da njegove pratioce i te kako zanimaju njegovi dugoročni planovi, on je na svom Insta storiju naveo kakvi su, ali i da li razmišlja o ozbiljnoj pevačkoj karijeri.

  • Ne znam kako da vam odgovorim na to pitanje. Muzika je jako veliki deo mog života. Ceo život ja pevam, sviram i uživam jednostavno u njoj – naveo je on i nastavio:


  • Ideja o samoj pesmi je došla naravno u karantinu posle čuvenog snimka, ali nisam hteo u tom momentu da žurim i snimam bilo šta. Naišla je jedna jako dobra pesma, nešto što se razlikuje baš od svega što je trenutno kod nas i to smatram kao jednim od mojih projekata jer što da ne!

Petrović je iskoristio svoj uticaj na društvenim mrežama i motivisao one koji ga prate da rade ono u čemu smatraju da su dobri.

  • Na motivacionim predavanjima koje sam godinama radio uvek sam govorio jednu stvar, a to je da slušate sebe i svoj osećaj. Ukoliko smatrate da ste u nečemu dobri, nema tog pravilnika ili hejt komentara koji treba da vas poremeti i baci u razmišljanje. Ako vam se igra, igrajte! Ako vam se fotka, fotkajte, ako vam se peva, pa pevajte bre! Sklonite sumnju i strah i iskoristite svoje potencijale bre! – zaključio je on na kraju.
Photo: Instagram/dusannpetrovic

Photo: Instagram/dusannpetrovic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence