Pretraži

Dušan Petrović otkrio da li napušta posao fotografa nakon prve pesme

Influence
0
Photo: Instagram/dusannpetrovic

Dušan se prisetio perioda kada je bio karantin budući da je tada provodio vreme pevajući i snimajući se za društvene mreže.

  • Odakle početi i šta reći posle ovakva dva dana? Malopre sam gledao svoj vlog iz karantina od pre dve godine gde govorim kako ne znam šta me je snašlo jer ste počeli da volite moje "pevanje" na društvenim mrežama i da ću možda u budućnosti pevati nekad tako na storiju – naveo je fotograf.


Petrović je održao promociju povodom svog muzičkog prvenca i dao savet pratiocima kada je reč o karijeri.

  • Dve godine kasnije stojim na promociji svoje prve pesme i spota i opet dokazujem sebi da je je*eno sve moguće i da sve može! Slušajte molim vas sebe i svoj instikt, verujte u svoje snove, radite više stvari ako osećate da to možete i ne dozvolite da vam drugi govore kako da živite i šta da radite – istakao je on.

Na kraju je sumirao utiske o pesmi i otkrio da li će napustiti postao fotografa kojim se bavi dugi niz godina.

  • Eto, ne znam šta više da kažem sem da se još jednom zahvalim svima vama na svemu! I da, upali smo u trending bre i još nešto. Ne napuštam fotografiju kao što vidim neke komentare, već ću u njoj biti sve bolji i bolji, a muzika je tu da nas sve zabavi i da nam prenese neku dobru i pozitivnu energiju – zaključio je fotograf u opisu slika sa promocije koje možete pogledati OVDE.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence