Pretraži

Dušan Petrović i Neda iskreno o saradnji sa poznatima i toksičnim odnosima na estradi

Influence
0
Screenshot: YouTube/IDJTV

Dušan fotografiše najuspešnije modele, pevače, kao i druge ličnosti u našoj zemlji i njegov talenat je neosporan. Umeće i veštine koje on poseduje su i te kako primećene i oduvek je želeo da bude u modnoj industriji kada je fotografisanje u pitanju. Ekskluzivno za IDJTV, u emisiji "Quiz", on je otkrio kakvu saradnju ima sa poznatim ličnostima i da li je teško da se uklopi sa njihovim prohtevima.

– Ljudi vole da generalizuju previše. U radnji imamo normalnu, a i nenormalnu kasirku, pa tako i u ovom poslu – rekao je Dušan, a Neda se nadovezala da do sada nisu imali drastičnih problema sa poznatima i da je blago natezanje prisutno u granicama normale. 

Mladi fotograf i njegova asistentkinja progovorili su i o odnosima na estradi, za koje tvrde da su toksični onoliko koliko neko to dozvoli. 

 Mislim da je toksična više nego što nije, jer može da te odvuče u pogrešan pravac – istakao je Petrović koji je takođe rekao da je njegova pesma pun pogodak za njegovu karijeru.

Potvrdio je zajedno sa Nedom da ne napušta fotografisanje i da je pevanje došlo sasvim spontano.

Pogledajte novo izdanje emisije "Quiz" i saznajte na koji način Dušan i Neda komentarišu njihovu saradnju, koriste li se "belim lažima" i kakvo mišljenje imaju međusobno o njihovim emotivnim partnerima.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence