Pretraži

,,DRUGARICA NEĆE PROĆI NEKAŽNJENO“: Majka preminule Kike iznela nove detalje

Influence
0
Photo: Instagram/annalazarevic2

Naime, ona je istakla da postoji niz nelogičnosti, kao i da su Kikina drugarica i inspektor sve vreme lagali porodicu, te dodala da sumnja da je drugarica kriva za smrt mlade jutjuberke. 



– Ta drugarica je dan posle njene smrti na njenom kanalu objavila da je Kika umrla i sebe označila, tek posle četiri meseca je nama dala šifre. Imala je šifre svega, ja dobijam danima bar 300 poruka, gde mi devojke koje zbog te drugarice nisu mogle da pristupe Kiki jer ih je ona banovala, nije ih pustila da igraju sa Kikom igrice, ima poruka drugih, kao što je dečko, ja ga molim da mi se javi, rekao je da je taj dan video drugaricu u 18 i 30 kako ulazi u Kikinu zugradu i da je on bio sat i nešto i da ona nije izašla, posle je on otišao. Ja ću sigurno pokrenuti novi postupak, neću dozvoliti da drugarica prođe nekažnjeno – priča Nataša i dodaje:

  • Ona je nama mesecima dolazila u kuću, četiri meseca je bila tu otprilike, nakon čega se napokon setila šifre Kikinog instagrama, a stavila je objavu, sve sam ja to izjavila u tužilaštvu.

Za sam kraj Đukićka je dodala da sumnja da je njenoj ćerki neko namerno dao drogu, a sve dokaze uklonio.

  • Kika je od malena imala problem sa gutanjem tableta, da bi popila bensedin morala je da popije bar pola litre vode, jedino toj drugarici što mogu da zahvalim što je rekla da pored Kike nije bila ni čaša ni flaša, postoji mogućnost da je neko bio u stanu i da joj je dao po principu popij smiriće te i da je odneo flašu zbog otisaka – istakla je ona.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence