Pretraži

DRAMA OD PRE PAR MESECI: Koji je pravi razlog raskida Elene i Arse?

Influence
0
Photo: Instagram/elenastojcevski

Marko je nakon pomirenja objavio klip na Youtube-u, u kom ljubi Elenu, i na taj način stavio svima do znanja da su ponovo zajedno.

Posle toga među njihovim fanovima su se pojavile razne priče, poput toga da je njihov raskid bio samo prenk, da su taj period iskoristili da razdvoje njihov kontent, ali i da su raskinuli zbog Eleninih ljubomornih scena.

Arsa je za IDJTV priznao da su njih dvoje zaista razmišljali o tome da li će snimati zajedno ili ne.

  • Mi smo i pre nego što je to bilo zvanično imali jedan period gde smo bili u fazonu ,,Da li ćemo da snimamo zajedno ili ne?" Očigledno je da publika mnogo više voli kada snimamo zajedno, nego kada snimamo pojedinačno. Imamo čak i više pregleda, mada oni nisu toliko ni bitni. Generalno mislim da mnogo bolje funkcionišemo sad, jer smo se uhodali u sve to, navikli smo se. Mi to radimo zajedno od početka naše karijere, od kada smo počeli da snimamo, dok nismo došli do neke pozamašne brojke. Trebalo nam je skoro godinu dana da bismo mi naučili i da bismo se navikli da funkcionišemo na ovaj način, šta smemo i šta ne smemo, šta je granica – rekao je on.

Oni su otkrili i da su osećali veliki pritisak, ali i kako im je sada kada ponovo posle dužeg vremena snimaju zajedno.

  • Možda čak i bolje. Mnogo bolje nakon nesnimanja od dva meseca – istakao je Arsa i dodao:

  • Svi nam pišu da smo slatki, da ličimo, ranije su stalno zapitkivali i da li smo brat i sestra. Imamo jedinstveni sadržaj i dosta zanimljivih videa. Nismo fejk, nemamo fejk prenkove, mnogo se vidi kada neko nešto fejkuje. Najveći deo našeg uspeha jeste naša iskrenost, zato što mi napravimo video koji nema nikakve veze sa nama – dodao je Arsa i na taj način negirao tvrdnje kako je njihov raskid bio prenk, kako su pojedini pričali.Nakon toga, Elena je potvrdila da bolje funkcionišu, pa je otkrila da li se kod njih javlja ljubomora s obzirom na to da iza sebe imaju armiju fanova. 

– Ja imam poverenja u Marka za većinu stvari, ali volim da mi se sve servira na tacni i da znam sve, gde je i sa kim je. Nije to ništa što mora da bude tako, ali meni bude lakše. Ja jako overtinkujem i smišljam scenarije u glavi, koji nemaju smisla, pa onda volim da čačnem malo – rekla je ona, ali želela je da ostane misteriozna kada je u pitanju davanje povoda za ljubomoru.

  • Naravno da će svaka devojka voleti da vidi poruke od svog dečka – dodala je ona.

Stojčevska je takođe u našoj emisiji "Quiz" priznala da je ljubomorna kada su u pitanju Markove bivše devojke, zbog čega je izazvala sumnje fanova da je to bio razlog njihovog raskida. Međutim, ona to nije potvrdila.

Podsetimo, Arsa je u svom obraćanju pratiocima na TikToku otkrio da su on i Elena pre nekoliko meseci zaista raskinuli.

  • Ovde je sve počelo i ovde ćemo i da završimo. Elena i ja smo bili zajedno šest meseci u vezi koja je imala javnu pažnju. Primetili ste da Elena i ja ne izbacujemo zadničke storije, videe i slike duže od dva meseca. Ne želim da započinjem nikakve drame ni slično. Elena i ja nismo znali u šta se upuštamo na početku svega. Teško je pomiriti se sa činjenicom da ljudi toliko žele da znaju o stvarima koje su privatne. Jednostavno neke stvari se ne mogu sakriti. Svi naši prenkovi oko raskida jesu bili smešni i tad nismo znali da je to tema sa kojom se ne treba šaliti. Takođe smatram da je ovo tema o kojoj treba da budu obavešteni samo oni koji nas podržavaju – objasnio je on na TikToku.

Podsetimo, njih dvoje su se upoznali na TikToku u junu 2020. i ubrzo su uplovili u romansu, a onda su počeli i da zajedno snimaju za TikTok, gde fanovi imaju priliku da gledaju njihove skečeve i glumu.

Budući da su zvanično opet u emotivnoj vezi, postavlja se pitanje da li su ponovo počeli da snimaju zajednički kontent jer tako dobijaju više pregleda na TikToku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence