Pretraži

„Došao je kod mene u 5 ujutru…“: Lea Stanković iznela nepoznate detalje o svojoj vezi, pa otkrila kako je izgledalo upoznavanje njenog momka sa roditeljima

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:lastankovic
Foto:Printscreen/Instagram:lastankovic

Popularna influenserka Lea Stanković otkrila je nešto više o svom ljubavnom životu, te priznala kako su roditelji prihvatili njenog novog dečka.

Pre nešto više od dva meseca Lea je sve iznenadila priznavši da je već neko vreme u vezi. Kako je influenserka gotovo od samog početka svoje karijere vešto krila svoj ljubavni život od javnosti, njene fanove je ova vest oduševila, ali i probudila veliko interesovanje za identitet njenog izabranika.

Lea je u početku na slikama i snimcima vešto krila njegov lik, međutim oni su se ubrzo pojavili na jednom prestoničkom događaju, a potom ga je influenserka i zvanično predstavila na svom Jutjub kanalu.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Za njenu vezu i dečka vlada veliko interesovanje, a Lea Stanković je sada u svom novom klipu otkrila kako je došlo do upoznavanja njega i njenih roditelja.

Poznato je da ona veoma vezana za svoju porodicu, kao i da joj je stalo do njihovog mišljena, te u mukbangu koji je radila sa Lazarom Filipovićem i Mićom Ašćerićem otkrila šta njena mama misli o njemu, kao i kako je izgledao njihov prvi susret.

„Jako ga gotivi, a ona ne prihvata tako lako i bukvalno je bila u fazonu ‘Ja sam ga tako lako prihvatila, on je tako opušten’. Inače prvi put kad smo izašli da smo izašli zajedno kao dejt, on je došao u 5 ujutru kod mene kući i kao blejali smo i tu su bili moji, gledali smo film. Bukvalno su ga odmah upoznali dok nismo bili zajedno. Makar su prevazišli taj neprijatan momenat upoznavanja dečka“, otkrila je ona.

Podsetimo, Lea je nedavno navela da je dečka upoznala preko posla, te da se na početku njihov odnos bazirao samo na tome.

Upoznali smo se preko posla, ajde tako ću reći. Ništa se tu u početku nije dešavalo, to je tek kasnije došlo, ali preko posla, da“, otkrila je ona za „Republika TV“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence