Pretraži

„DOLAZIO MI JE NA VRATA DA ME MALTRETIRA“: Zorannah otkrila sa kakvim problemom se borila

Influence
0
Photo: Instagram/zorannah

Veliki broj javnih ličnosti je na društvenim mrežama oštro osudio čin nasilja, a među njima je bila i Zorannah, koja je na svom Instagram storiju šerovala snimak iz Urgentnog centra na kojem se vide povrede mlade Sare.



Nakon toga, ona se prisetila jednog neprijatnog događaja koji je doživela pre nekoliko godina, kada ju je jedna osoba maltretirala:

– Kada sam ja imala osobu koja me je psihički maltretirala i dolazila mi na vrata, policija nije mogla ništa. Ne mogu ni da daju zabranu prilaska, jer on živi dovoljno daleko od mene. U ovom slučaju, u drugom gradu i na drugoj opštini. A, to što ja dve godine nisam dolazila u svoj grad i što dve godine nisam spavala u svom stanu kad dođem u Srbiju to je nebitno? Ko meni garantuje da on meni neće prići da me prebije i da me siluje – pitala je Zorannah.

Podsećamo, sestra Uki Q, Sara, doživela je nasilje od strane svog supruga, kada je zbog povreda završila u bolnici. On je dobio zabranu prilaska od 48 sati, a nakon saslušanja, određena mu je kazna pritvora od mesec dana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence