Pretraži

Đokovići se uključili u lajv Bake Praseta i Karleuše, pa iznenadili potezom: O njihovom gestu će se pričati!

Influence
1
Foto: Youtube printscreen/Baka Prase

Nakon lajva Bake Praseta i Jelene Karleuše, mediji i društvene mreže ne prestaju da bruje o ovom dugoočekivanom susretu, i svemu što se tom prilikom dešavalo.

Pored brojnih intrigantnih tema kojih su se dotakli, ali i skupocenog poklona koji je Baka pripremio za svoju gošću Jelenu, jutjuber i pevačica oduševili su region humanitarnom akcijom koju su organizovali tokom lajva i prikupili 15 hiljada evra.

Na ovu cifru Baka će dodati svojih 10 hiljada, tako da će za pomoć Bosni i Hercegovani nakon stravičnih poplava, biti donirano 25 hiljada evra.

Među brojnim fanovima koji su učestvovali u donacijama bilo je i dosta javnih ličnosti, a pored Vojaža i Nućija koji su donirali pozamašnu cifru, posebnu pažnju privukla je donacija porodice Đoković.

Naime, Saška i Đorđe Đoković donirali su 3000 evra tokom Bakinog lajva, a sve detalje vezane za donacije jutjuber je otkrio po završetku lajv strima.

  • Sakupili smo skoro 15 hiljada evra, a ja ću donirati još 10 hiljada. Hvala vam na svemu! – napisao je Baka na Instagramu uz listu donacija.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence