Pretraži

Đina Džinović se ne odvaja od dečka: Fotografije strastvenih poljubaca zapalile internet, par ne krije koliko uživa u ljubavi (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Popularna influenserka Đina Džinović svaki slobodan trenutak koristi da provede sa svojim dečkom, a njihove zajedničke fotografije preplavljuju Instgaram.

Đina svakodnevno deli detalje svog privatnog života. Preko 130 hiljada ljudi koji je prate na Instagramu neretko uživa u njenim estetičnim objavama sa poznatih turističkih lokacija, iz noćnih izlazaka i iz luksuznih restorana. Jednaku pažnju privlače i njene odevne kombinacije, kao i linija koja svima oduzima dah.

Ipak, i premda sa fanovima deli momente iz svog privatnog života jednu stvar influenserka krije od očiju javnosti, a to je njen ljubavni život.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Naime, nakon prilično javne veze sa fudbalerom Andrejem Đurićem, Đina je uplovila u vezu sa izvesnim Andrejem Blagojevim, ali detalje njihovog odnosa je retko delila na društvenim mrežama.

Ono što su fanovi mogli da isprate na društvenim mrežama jeste da par neretko uživa u romansi i da je dečko mladoj influenserki pripremao mnogobrojna iznenađenja, kao i da putuju zajedno, što je nedavno bio slučaj kada su posetili Francusku.

Ipak, u poslednje vreme Đina sve češće kači objave sa svojim dečkom, pa tako njen život sve više intrigira javnost, a sada je novom fotografijom pokazala da se ne odvaja od svog dečka.

Naime, njih dvoje se trenutno nalaze na putovanju, gde uživaju u morskim čarima, pa je Đina sada objavila fotografiju njihovog poljupca. Oni su bili na jednom brodu i nisu se odvajali jedno od drugog.

Foto; Instagram printscreen/djinadzinovic

Nakon toga ona je objavila i jednu fotografiju iz lifta, gde je njen dečko stajao iza nje. Kao i ranije ni na jednoj fotografiji se nije video njegov lik, međutim ono što se moglo primetiti jeste da su oni uparili svoj odevne kombinacije.

Foto; Instagram printscreen/djinadzinovic

Dok je Đina na sebi imala kratku belu haljinu sa razrezima na kukovima, koju je ukombinovala sa svojom novom „Miu miu“ torbicom za koju je izdvojila neverovatnih 2000 dolara. Sa druge strane njen dečko je nosio belu majicu kratkih rukava sa kragnom i bermudama.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence