Pretraži

Svojoj kolekciji dodala komad vredan 6.000 funti: Đina Džinović se pohvalila novom kupovinom, a cena šokirala sve (FOTO)

Influence
0
Foto; Instagram printscreen/djinadzinovic

Mlada influenserka Đina Džinović pohvalila se još jednim skupocenim komadom koji je pridodala već velikoj kolekciji luksuznih aksesosara.

Poznato je da Đina neretko na svojim društvenim mrežama pokazuje luksuz u kom uživa, te pored brojnih destinacija koje posećuje, ona često kači fotke u modnim kombinacijama čija vrednost prelazi nekoliko desetina hiljada evra.

Influenserka je sada na svom Instagram profilu podelila novu tašnu koju je uvrstila u svoju, već pozamašnu, kolekciju, a radi se o modelu prestižnog brenda „Hermes“. Ona se ovog puta odlučila za tašnicu jarko narandžaste boje, koja će biti potpuni hit ove jeseni. Ovaj model nosi naziv „Constance“, a Đina ju je nabavila preko personal shopper-a.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Ona je svoj „ulov“ ponosno podelila na storiju, a iako nije otkrila cifru koju je izdvojila, cena ovog komada na Internetu prelazi neverovatnih 6.000 funti.

Foto: Printscreen/timelessvintage.co

Podsetimo, nedavno su isplivale Đinine fotke iz tinejdžerskih godina. Influenserka danas važi za jednu od atraktivnijih kada je o društvenim mrežama reč, ipak ona je prošla kroz drastičnu transformaciju u poslednjih nekoliko godina.

Zanimljivo je da ona nikada nije krila da se podrvgla određenim estetskim korekcijama, ali su njene fotke iz prošlosti ovog puta iznenadile mnoge.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence