Pretraži

Đina Džinović sa dečkom u strasnom poljupcu: Sen Trope gori od prisnih momenata i provokativnih stajlinga mlade influenserke (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Poznata influenserka Đina Džinović je u društvu svog dečka posetila Francusku, a fotografije njihovog zanosnog poljupca su zapalile društvene mreže.

Đina Džinović je veoma aktivna na društvenim mrežama gde redovno deli dešavanja iz svog privatnog života. Ipak, sa druge strane svoj ljubavni život veoma vešto krije od javnosti, pa upravo tom misterioznošću intrigira javnost.

Naime, nakon prilično javne veze sa fudbalerom Andrejem Đurićem, Đina je uplovila u vezu sa izvesnim Andrejem Blagojevim, ali detalje njihovog odnosa je retko delila na društvenim mrežama.

Ono što su fanovi mogli da isprate na društvenim mrežama jeste da par neretko uživa u romansi i da je dečko mladoj influenserki pripremao mnogobrojna iznenađenja. Ipak, premda je delila njihove zajedničke trenutke ona nije pokazivala lik svog izabranika, a kada je u jednom trenutku izbrisala njihove zajedničke fotografije, kao i datum početka njihove veze sa Instagrama, mnogi posumnjali da je Đina raskinula sa izabranikom.

Međutim, ona je malo nakon toga razrešila tu dilemu i tokom odgovaranja na pitanja pratilaca otkrila da je u srećnoj vezi već godinu i po dana.

Nakon toga, dugo vremena na Đininom profilu nisu mogle da se vide objave sa dečkom, ipak, sada je mlada influenserka svima pokazala kako uživa u ljubavi.

Naime, influenserka je pre nekoliko dana objavila da je u Francuskoj, a nakon što je uživala u Kanu, francuskom gradu koji je sinonim za luksuz, odlučila je da poseti Sent Trope, gde se opustila u noćnim izlascima.

Pažnju svih je odvukla provokativnom kombinacijom, uskom plavom haljinom, neobičnog kroja, sa veoma dubokim dekolteom, golim leđima i donjim deo spuštenim do dna kukova.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Ona je, ako je suditi po Instagram pričama imala prelepo veče, a nakon jednog storija postalo je jasno da joj društvo na ovom putovanju pravi njen dečko.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Naime, ona je objavila jedan „bumerang“ na Instagarma na kom  se u zanosu ljubi sa svojim dečkom, a onda i fotografiju njihovog poljupca. Na razočaranje mnogih ona ni ovoga puta nije pokazala lice svog izabranika, međutim nekoliko emotikona srcadi koje je stavila preko njegovog lica, nije uspelo da sakrije da par i te kako uživa u ljubavi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence