Pretraži

„To su dve potpuno različite osobe“: Ovako je Đina Džinović izgledala pre estetskih zahvata, a evo šta je sve radila na sebi (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Ćerka Harisa i Meline, Đina Džinović veoma je popularna na društvenim mrežama, a kako je ranije isticala sa svojim pratiocima voli da podeli detalje iz svog privatnog života, pogotovu kada je u pitanju njena fizička transformacija.

Prema njenim rečima, njen izgled se poslednjih mnogo promenio.

U medijima se dosta pisalo o tome kako je operisala usne i grudi, a povodom njene transformacije kada je izgled u pitanju Đina je jednom prilikom izjavila:

  • Bila sam kao loptica, Đina od pre dve godine i ova sada su potpuno dve različite osobe. Korigovala sam ishranu. Što se vežbi tiče, ponekad znam da odem u teretanu, ali nisam neki fanatik kada je vežbanje u pitanju. Imala sam probleme sa licem, mnogo sam se potrudila da bude danas ovakvo kakvo je, dohvatio me je, između ostalog, i pubertet, stoga pokušavam da devojkama objasnim da su bubuljice normalna stvar – rekla je ona.

Ipak, mnogi su primetili da je Đina i pre estetskih zahvata izgledala savršeno, te da je i tada plenila prirodnom lepotom, a evo kako je izgledala tokom gostovanja u emisijama  na IDJTV 2021. godine:

Budući da je neretko tema zbog svog izgleda, Đina je nedavno otkrila detalje estetskih zahvata kojima se podvrgla, ali i demantovala jedan o kom se spekulisalo.

Jedna od najčešćih korekcija koje deli na svom Instagramu jeste dopunjavanje usana hijalurom, koje je Đina do sada radila nekoliko puta, a sada je otkrila koliko mililitara ima u usnama.

„2ml“, napisala je ona iskreno, a potom se osvrnula na jednu proceduru koja je u vreme kada ju je uradila izazvala podeljena mišljenja. Radi se o dopunjavaju udubljenja u bokovima, takozvanog „hip dipsa“, a sada je Đina otkrila nešto više i o tome:

„Neprijatna procedura, ali vredi.“

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Njena druga „ulepšanja“ ostala su samo na nivou trača, a dosta se spekulisalo i o njenom nosu, kao i tome da li ga je operisala, te je Đina sada iskreno odgovorila i na pitanje gde je radila nos:

„Kod mame u stomaku“, napisala je ona šaljivo.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

o

Poznato je da influenserka veliku pažnju posvećuje i nezi svoje kose, ali je sada otkrila da ona zapravo ne izgleda onako kako je prikazuje na društvenim mrežama.

„Radim keratin svako malo. Kovrdžava mi je prirodno“, napisala je Đina, priznajući da često ide na tretmane ispravljanja kose.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence