Pretraži

Đina Džinović pokazala kako uživa sa dečkom u noćnom provodu u Francuskoj, a jedan detalj privukao je posebnu pažnju (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Mlada influenserka Đina Džinović i njen dečko ne prestaju sa ludim provodima u Francuskoj, a njihove objave privlače veliku pažnju korisnika društvenih mreža.

Premda svoj ljubavni život krije od očiju javnosti, pre nekoliko dana fanove su šokirale fotografije na kojima je mlada influenserka razmenila nežnosti sa svojim dečkom.

Premda, kao i ranije, nije pokazivala njegov lik, njihova zajednička fotografija koju su objavili pre nekoliko dana je izazvala veliku pažnju javnosti. Oni su tom prilikom uživali u čarima noćnog izlaska Sen Trope, a sada influenserka nastavlja da osvaja Instagram njihovim zajedničkim fotografijama i snimcima.

Naime, ona je prvo fanovima pokazala kako izgleda pozadina njenog telefona, a pratioci su mogli da vide da je ona fotografiju dečka sa kojim je u ljubavi stavila na pozadinu. Na fotografiji se mogu videti njih dvoje kako se ljube, a njihovo lice je njen dečko zaklonio rukom.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Ona je i prikazom njihovih autfita pokazala kako se oni slažu. Oni su uparili boje na svojim kombinacijama, i dok je ona na sebi imala usku plavu haljinu sa razrezom na kuku i jednom bretelom, koja je na Tiktoku izazvala veliko oduševljenje, njen dečko je nosio plave bermude i plavu majicu.

„Matching“, napisala je ona u opisu snimka, a uz to je dodala i plavog leptira.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Nakon što su uparili autfite, njih dvoje su uživali noćnom izlasku, a na Instagram pričama mlada influenserke moglo se videti dosta muzike, pića i zabave.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence