Pretraži

Jutarnja rutina Đine Džinović: Influenserka ne odustaje od ove navike čak ni tokom letovanja u luksuznom odmaralištu (FOTO)

Influence
0

Đina Džinović nalazi se na letovanju u Francuskoj, a pored dobrog provoda i uživanja u luksuznim restoranima i klubovima ona je sada pokazala kako izgleda njena jutarnja rutina, te kako održava svoj dobar izgled.

Popularna influenserka već duže vreme privlači veliku pažnju na društvenim mrežama svojim izgledom, stilom i detaljima iz privatnog života.

Nakon odmora u Crnoj Gori gde je uživala u luksuznom odmaralištu, Đina je otputovala na francusku rivijeru i to sa svojim dečkom kog vešto krije od javnosti, a sa kojim je duže vreme u ljubavnom odnosu. Mlada influenserka svakodnevno kači kako izgleda njihov provod, ali i odevne kombinacije koje oduzimaju dah, ipak sada je otkrila kako izgleda njena jutarnja rutina na odmoru.

Poznato je da Đina veliku pažnju posvećuje fizičkom izgledu, te da pored estetskih korekcija koje je do sada imala ona poslednjih meseci svoje dane provodi u teretani zahvaljujući kojoj je dovela liniju do savršenstva.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Influenserka ništa manje nije aktivna ni na odmoru, a jutros se usnimila kako uživa u jutarnjoj šetnji. Ona je za ovaj vid treninga odabrala crni komplet, a potom se uslikala uz neverovatan pogled na izlazak sunca prilikom čega je uspela da pokaže i svoju figuru.

Đina je potom pred kraj šetnje otkrila da je ukupno prepešačila 8,9 kilometara, što je zadivilo njene pratioce.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence