Pretraži

Đina Džinović pokazala kako pravi špagu, a u prvom planu duboki dekolte: Mlada influenserka fotografijama iz teretane zapalila društvene mreže (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Mlada influenserka Đina Džinović snimila je sebe u teretani kako radi špagu, a fotografijama na kojima je istakla duboki dekolte zapalila društvene mreže.

Đina DŽinović već godinama intrigira javnost svojim atraktivnim fotografijama. Premda je od rođenja u centru pažnje zbog popularnosti svojih roditelja Harisa i Meline Džinović, veliku popularnost je stekla zbog svoje aktivnosti na društvenoj mreži Instagram gde je prati preko 130 hiljada ljudi.

Mlada influenserka se ističe kao ljubitelj mode, ali isto tako ne krije da obožava da putuje, a fanovi nikada ne ostanu uskraćeni za fotografije sa putovanja u kojima ona uživa sa stilom. Osim fotografijama sa putovanja ona neretko ostavlja pratioce bez teksta provokativnim objavama na kojima ističe svoju izvajanu figuru.

Sada je mlada influenserka pokazala na koji način održava svoju izvajanu figuru, pa novim fotografijama zapalila društvene mreže.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Naime, ona se fotografisala u teretani i prvo je svima pokazala rezultate napornog treninga, pokazujući svoj tanak struk, a onda je snimila sebe dok je radila špagu, a u prvi plan su došle njene grudi.

„Još malo“, napisala je ona na snimku.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Podsetimo se, premda smo navikli da Đinu viđamo u provokativnim izdanjima, nedavno je ona svoje pratioce iznenadila potpuno drugačijom fotografijom. Naime, ona je nedavno pokazala kako se snalazi u kulinarskim poslovima, pa je uslikala sebe u izdanju na koje baš nismo navikli.

Đina se tada pronašla u jednom poznatom restoranu sušija, gde je uslikana sa keceljom i rukavicama na rukama. Premda u, za nju nesvakidašnjem izdanju, ona je ipak uspela da ispozira u svom stilu, pa je i ovom objavom privukla veliku pažnju pratilaca.

Nakon ove fotografije ona je tom prilikom pokazala i sam proces spremanja hrane, a na drugoj je pokazala krajnji rezultat.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence