Pretraži

Ovaj detalj je malo ko znao: Isplivao stari snimak Đine Džinović, influenserka otkrila kako je trebalo da se zove (VIDEO)

Influence
0
Foto; Instagram printscreen/djinadzinovic

O Đini Džinović, mladoj influenserki, na društvenim mrežama isplivao je malo poznati detalj koji je ona podelila još pre par godina na svojim društvenim mrežama.

Đinin život je pod budnim okom javnosti od njenog detinjstva s obzirom na to da je kao dete poznatih roditelja, pevača Harisa Džinovića i kreatorke Meline Džinović, privlačila veliku pažnju još od malena.

Ona danas važi za jednu od najpopularnijih mladih influenserki na domaćoj sceni, a njene svakodnevne objave prati više stotina hiljada ljudi na društvenim mrežama. Njene objave sa lukusuznih putovanja, skupocena garderoba, aksesoari, ali i lepota i izgled privlače veliku pažnju i izazivaju brojne komentare.

Čitajte i: „Život u roze“: Đina Džinović dodala još jedan modni komad svojoj skupocenoj kolekciji – za njega izdvojila 2.000 dolara (FOTO)

Sada je na TikToku isplivao stari Đinin snimak u kom je influenserka otkrila kako je zapravo trebalo da se zove. Kako je priznala njoj su Haris i Melina planirali da daju drugo ime, ali su se na kraju ipak odlučili za Đina.

„Tvoje ima sada (Đina) vs kako si trebala da se zoveš – Zeina“, napisala je ona u opisu videa.

@djinadzinovic♬ original sound – lillie

Zeina je žensko ime arapskog porekla nastalo od arapske reči zayn što znači lepa, dok je sa druge strane ime Đina nastalo od imena Anđela, a izvorno je grčkog porekla i nastala je od grčke reči koja u prevodu znači anđeo.

Podsetimo, Đina je nedavno letovala na francuskoj rivijeri sa svojim dečkom. Iako izbegava da ga pokazuje na društvenim mrežama, ona je svakodnevno kačila brojne fotke iz luksuznih izlazaka i restorana, a između ostalog iskoristila je priliku i da čestita rođendan svom dečku sa kojim već neko vreme uživa u srećnoj vezi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence