Pretraži

,,DIJAGNOSTIFIKOVALI SU MI EPILEPSIJU“: Anastasija Grujić progovorila o zdravstvenim problemima

Influence
0
Photo: Instagram/grujic_anastasija
  • Evo mene posle dva dana živa i zdrava, glava mi je na mestu. Ljudi koji nemaju problema sa migrenama zaista nisu svesni koliko su srećni, jer to je bol koji prosto ne može ni da se opiše i to je bol koji me tera na povraćanje. Kada popijem te lekove, ne smem da povraćam da ne bih izbacila i taj lek – počela ja ona svoju priču.

  • Ja dugo, dugo, hvala Bogu, nisam imala napade migrena. Mislila sam da su otišle u zaborav, međutim nisu. Otkako su mi dijagnostifikovali epilepsiju ja sam možda imala četiri, pet napada migrene i evo sad jedno godinu dana, ništa nisam imala. Mislila sam gotovo je, to je to, prošla je agonija – istakla je Anastasija i dodala na svom Insta storiju:  • Dijagnostika je bila pogrešna, posle nekog vremena smo saznali da to ipak nije epilepsija.

Grujićeva je otkrila da je juče posetila dermatologa zbog problema sa licem.

– Nikada nisam imala problema sa licem, niti sa aknama, ni u pubertetu sve dok nisam počela da pijem terapiju koja je sledila dijagnostici epilepsije, bilo je zajedno sa terapijom za policistične jajnike, što nije smelo da se desi – priznala je, pa objasnila svoju situaciju:

Kada sam prestala sve to da pijem, desio mi se potpuni haos na licu od hormona do posledica svih tih lekova. Meni je mnogo drago da vam na kraju mog putovanja sa licem, koje će biti nadam se ubrzo, pošto je dermatolog rekao da sam više ja problem. Ja sam navikla na potpuno čistu kožu. Radujem se što ću krenuti na tretmane i kućnu negu.

Screenshot: Instagram/grujic_anastasija

Screenshot: Instagram/grujic_anastasija

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence