Pretraži

DELOM SE SLAŽE SA NJOM: Va Vana podržala Zorannah nakon što su je svi napali zbog njene teorije o koroni

Influence
0
Photo: IDJTV
  • Ne plašim se mnogo, trudim se da poštujem savete koje su dali, perem i dezinfikujem ruke, imam masku kada ulazim u prostorije gde je više ljudi i ponašam se odgovorno – istakla je Va Vana i otkrila kako izgleda njen dan kod kuće:

  • Gledam Youtube, slušam muziku, pratim sta se dešava. Još uvek izađem da se provozam, prošetam, ali možda uskoro i to zabrane. U planu mi je detaljno sređivanje sobe, istraživanje stvari koje me zanimaju, a ranije nisam imala vremena, trening od kuće. Verujem da ce za sve biti vremena.



Va Vana je čula za Zoraninu teoriju o virusu zbog koje su je napali mediji. Zorannah je svoje viđenje situacije ispričala fanovima na Instagramu.

– Ja mislim da je taj virus veštačkim putem nastao, to je moje mišljenje, možda sam u pravu, možda nisam. Smatram da oni sigurno imaju vakcinu za to već napravljenu unapred pre izvesnog vremena. Strateški je bilo plasirano tamo gde jeste, otišlo je predaleko, to je moje mišljenje, ne mora da znači da sam u pravu, možda sam potpuno pogrešno skapirala i mislim da će za par nedelja magično da se magično pojavi ta vakcina i da će se sve vratiti u normalu do nekog maja, nadamo se – rekla je ona na društvenim mrežama.

Jutjuberka je specijalno za IDJTV otkrila kakav je njen stav po tom pitanju i da li je saglasna sa Zoraninom teorijom.

– Mislim da nista loše nije rekla, iznela je svoje mišljenje. Jedino što ja to možda ne bih uradila baš zbog medija koji čuju kako žele. Nisam stručno lice da pričam o virusu, ali delom se slažem sa njom – izjavila je ona.

Jutjuberka je priznala da li korona virus ima uticaj na njen posao.

– Sigurno da utiče, da nije tako ja bih sada bila na Baliju jer je to bio plan. Takođe, neke saradnje su stavljene na čekanje, događaji su otkazani i sve je stalo. Naravno, uvek možemo da pravimo nove videe ili slike, ali i to je ograničeno i uglavnom od kuće – objasnila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence