Pretraži

,,DEFINITIVNO OVO ZASLUŽUJEM“: Barbi Afrika otkrila kako se oseća nakon prvog miliona na Tiktoku

Influence
0
Photo: Instagram/barbiafrika.official

Naime, Barbi Afrika je vrlo aktivna na društvenim mrežama, i svoje pratioce redovno obraduje zanimljivim videima. S obzirom na to da ulaže veliki trud u svoju karijeru ona je prešla milion pratioca i otkrila nam kako se oseća povodom toga i da li je očekivala toliki uspeh.

Osećam se fenomenalno. Bukvalno moji snovi se svakog dana ostvaruju i previše sam zahvalna na tome. Slagala bih kada bih rekla da nisam očekivala. Pre svega znam da to zaslužujem kako zbog truda i rada koji u to ulažem, onda i zbog toga što zaista volim to što radim. Ja sam, što bi neki rekli, bukvalno dovela Tiktok na Balkan i iskreno svi znaju da zaslužujem vodeće mesto – započela je ona.

Takođe, zanimalo nas je na koji način će se zahvaliti publici na ovoliko velikoj podršci.

Spremam im razna iznenađenja, jer kao što oni usrećuju mene tako želim i ja njima da se odužim. Pored meet up-ova koje planiram, na mom profilu često možete videti i razne nagradne igre, u kojima se dele vrlo često i vredni pokloni pre svega jer želim da nekoga od mojih pratilaca usrećim. Biće još puno iznenađenja, ali neka to za sada ostane tajna – iskrena je bila ona.



Iako svoju publiku redovno obraduje zanimljivim videima, nekada se upletena i u drame na Tiktoku, pa pored velikog broja podrške bude i onih koji nemaju neke lepe reči, pa smo je pitali šta misli zbog čega je prešla toliki broj.

Definitivno jer zaslužujem. Tiktokeri priznaju i uvek kažu ,,ako je neko zaslužio onda je to Barbi". I ta podrška mojih kolega mi puno znači i podstiče me da se još više trudim, ali me podstiče i želja da pre svega mojim pratiocima kojih je sve više ulepšam svojim sadržajem dane kada su mnogi prinuđeni da zbog situacije veliki deo dana provode kućama. I eto vratilo mi se i ulepšali su i oni meni. Ja verujem da ono što deliš to ti se vraća, to je pravilo bez izuzetka – istakla je ona.

I za kraj razgovora, otkrila nam je da li za sebe smatra da je sada jedna od najboljih tiktokerki na našoj sceni.

Definitivno. Cenim tuđi rad i ima još tiktokera koji snimaju izuzetno kvalitetan sadržaj i trude se i ja to poštujem. Ne smatram ih konkurencijom i sigurna sam da ima mesta za sve i da svako oko sebe skuplja publiku sličnu sebi. Ni sa kim se ne takmičim, svako je na mestu na kom zaslužuje i svaki trud se isplati. Radujem se tuđem uspehu, ukoliko je sadržaj kvalitetan, jer je nas publika sa razlogom izabrala i treba da im pružimo što više kvalitetnog sadržaja – završila je ona.
 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence