Pretraži

DEFINITIVNO KRAJ: Đina Džinović raskinula sa dečkom? (FOTO)

Influence
0
Photo: IDJTV

Ona je otputovala na letovanje odakle svakodnevno deli fotografije i videe sa svojim pratiocima. 



Da naslednica poznatog pevača uživa, potvrđuju fotografije sa letovanja, gde neretko snima i slika plažu, bazen, kao i skupocene restorane, u kojima uživaju. 

Naime, ovoga puta je sve zaintrigirala svojom objavom na Instagramu, gde je objavila fotografiju u vidu teksta, na kojoj piše: ,,Ne postoji devojka koja nema loše iskustvo sa fudbalerčićem", pored čega je dodala emotikon ruke koja maše i običan smajli, a mnogi su to protumačili, kao da je došlo da raskida njene veze sa njenim dečkom Andrejem. 

Photo: Instagram/djinadzinovic

Photo: Instagram/djinadzinovic

Ali to nije sve, na TikToku je objavila snimak i koje je njeno mišljenje o tome kada bi joj dečko tražio da ukloni nešto što je okačila. Ona je kroz video objasnila da to ne bi uradila, jer kako je slikovito to objasnila u video ,,da li mi plaćaš račune, račun za tel, kola?" – Ne. Onda neću ni skinuti". 

Đina je na taj način poručila da je samostalna devojka i da dečko ne može ništa da joj zabrani, jer on nije neko ko nju izdržava, pa da može da je ograničava i određuje joj šta da radi, ali se ogradila da to nije njen slučaj, već da je taj video snimila samo zbog muzike. 

@djinadzinovicspam

ne kacim nis da mi to kaze nego nisam imala nis drugo da stavim kao pov uz ovaj sound😝
♬ Bills, Bills, Bills – Destiny's Child

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence