Pretraži

Danas broji milione, a ovako je sve počelo: Janko se prisetio svojih prvih koraka u Youtube svetu, a evo kako je tada izgledao (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreeen/stefan_jankovich

Popularni jutjuber Stefan Janković Janko ne prestaje da niže uspehe kada je reč o njegovoj karijeri, a sada je podelio još jedan stepenik koji je uspešno savladao.

Stefan je svoj Jutjub kanal pokrenuo krajem 2015. godine, a njega su na ovoj društvenoj mreži proslavili klipovi, takozvani „prenkovi“ koje je izvodio na prijateljima, porodici, čak i nastavnicima u školi. Ipak, njegova popularnost nije došla brzo i lako, te je njegov kanal do 2017. godine uspeo da skupi 50.000 pretplatnika.

Zahvaljujući trudu, radu i upornosti, kao i saradnji sa drugim popularnim kolegama, on je od 2017. do 2019. godine došao do neverovatne brojke od skoro 900.000 pratilaca.

Poznato je da je Stefan poreklom iz Vranja, gde je i započeo svoju karijeru, nakon čega se preselio u Beograd. On i dalje često odlazi u Vranje, s obzirom na to da mu cela porodica i dalje živi tamo. Tako se influenser nedavno prisetio svojih početaka i sa pratiocima podelio slike stare sobe koju su imali priliku da vide u njegovim klipovima sa samog početka.

Pored toga, Janko je podelio i nekoliko svojih fotki iz mlađih dana. On je tada bio gotovo potpuno ćelav, ali se jutjuber nije preterano promenio tokom godina.

Jankova popularnost se brzo proširila i na druge društvene mreže, a pre izvesnog vremena on se okrenuo i trenutno najpopularnijoj mreži TikToku, a sada je podelio i veliki uspeh do koga je stigao.

Influenser je na ovoj društvenoj mreži stigao do brojke od milion pratilaca, čime se pohvalio na svom Instagramu, a potom dodao da je ta brojka dostigla skoro 1,5 miliona na Jutjubu, dok ga samo 20 hiljada pratilaca deli da postane „milioner“ i na Instagramu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence