Pretraži

„DAJ NEKU NORMALNU SLIKU“: Otac Bake Praseta uputio negativne kritike na račun Teodore Džehverović

Influence
0
Photo: IDJTV

Baka Prase ne krije da veoma ceni mišljenje svojih roditelja, pa često dozvoljava ocu da komentariše devojke koje su se do sada pojavljivale u njegovim klipovima ili pesmama.

Poznato je da su Teodora Džehverović i Baka Prase neko vreme bili u žiži interesovanja iako oni nisu imali ništa više osim prijateljstva.



Međutim, Bakin otac i nije imao neko lepo mišljenje kada je ona u pitanju gledajući njene slike na Instagramu.

Prstić na usne, napumpane usne, ma daj neku normalnu sliku, molim te. To nije ozbiljan portret, to je reklamni materijal za automobile. To su sve neke reklamne fotografije. Ako su sve tu reklamne fotografije, mi onda možemo da ocenjujemo svrhu reklame a ne njen izgled.  U okviru kampanje za poljoprivredu Srbije, vrlo je dobro što je ona obučena ovako, jeste izazovno što joj dekolte ide ispod žita. Samo je pitanje procene da li ocenjujemo reklamu ili njen izgled, razumeš? – objasnio je otac.

A onda ga je Baka Prase podsetio da su oni snimali klip u njegovom automobilu i pitao ga da na osnovu klipa oceni nju, gde je on imao potpuno drugačije mišljenje.

Tu je super, šarmantna, duhovita i to je druga priča. Ali ovde to nije ona. Ja je ne bi prepoznao ovde i na onom klipu – završio je on.
 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence