Pretraži

„DA LI SE GROZIŠ?“: Adriana Kadar samo mesec dana nakon porođaja na meti negativnih komentara (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

Adriana i Sava Džehverović važe za jedan od najskladnijih parova među javnim ličnostima, a iako je između njih značajna razlika u godinama, oni često pričaju o načinu na koji funkcionišu, te da su svađe između njih izuzetno retke.



Adriana je nedavno podelila sa svojim pratiocima da, otkad su postali roditelji, Sava i ona potpuno podjednako dele kako kućne, tako i obaveze oko deteta. Ona je nekoliko puta usnimila njihovu rutinu, ko je zadužen za šta, kao i to da je nekoliko puta ostavljala ćerkicu samu sa tatom. 

Ipak, ono što što njenim pojedinim pratiocima zapalo za oko jeste da, prema njihovim tvrdnjama, Adriana izbegava presvlačenje ćerkice. "A zašto svaki put Sava presvlači devojčicu? Zar ne bi bilo u redu da ti to radiš?", "Da li si ti nekad presvukla Doroteu? Da li se groziš ili?", bili su samo neki od komentara koje je influenserka podelila.

Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

Ona i njen muž su potom snimili šaljiv video snimak, a Adriana je poslala i jasnu poruku.

Sava i ja sa zadovoljstvom delimo kuće poslove, privređujemo zajedno i učestvujemo kao tim u podizanju Dorotee. Primera radi, ja dojim, a Sava ustaje i menja pelene – napisala je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence