Pretraži

Proslavila se kao influenserka, a sada otkriveno koje je njeno pravo zanimanje: Ovaj detalj o supruzi našeg vaterpoliste je malo ko znao (FOTO)

Influence
0

Bjuti blogerka i novopečena mama i supruga vaterpoliste Nemanje Vice, Jelena Nikolić (sada Vico), podelila je na svojim društvenim mrežama posao kojim se bavi već godinama pored influensinga i iznenadila mnoge.

Jelena već neko vreme uživa u ljubavi sa Nemanjom, a pre dve nedelje par je odlučio da ozvaniči svoju vezu, te su izgovorili sudbonosno „da“ u društvu najbližih prijatelja i porodice. Do venčanja je došlo samo nekoliko dana nakon Nemanjinog osvajanja zlatne medalje sa srpskom reprezentacijom na Olimpijskim igrama u Parizu.

Ubrzo je iz njihovog doma stiglo još lepih vesti kada je ovaj poznati par podelio da su se po prvi put ostvarili u ulozi roditelja, te da je njihov život upotpunila devojčica po imenu Mila.

Iako je Jelena u posledenjih pet dana smanjila svoju aktivnost na društvenim mrežama kako bi se u potpunosti posvetila bebi, ona je sada na jednom od svojih Instagram naloga podelila jedan članak iz časopisa i tom prilikom otkrila svoje pravo zanimanje sa kojim mnogi nisu bili upoznati.

Naime, u tekstu magazina „Hello“ navodi se da je Jelena inspicijentkinja Pozorišta na Terazijama. Šta je zapravo njen posao?

Inspicijent je stručno lice u pozorištu, koje vodi proces prikazivanja predstave na sceni, stara se da svi učesnici i elementi predstave budu spremni za početak, a tokom izvođenja koordinira rad svih učesnika i vodi računa da tehnički kvalitet predstave bude onakav kakav je na premijeri ustanovljen.

U filmskim studijima, televizijskim i radio-staničnim režijama, je lice koje na glavnom pultu, prema knjizi snimanja, odnosno prema programskoj šemi, kontroliše tačnost izvođenja u sadržajnom i tehničkom pogledu.

Foto: Instagram printscreen/_babytuna

Podsetimo, Jelena je postala poznata javnosti kao jedna od prvih blogerki na našim prostorima, a pored svog naloga „cobeliks“, ona vodi i nalog „babytuna“ koji se bavi preporukom bjuti proizvoda. Iako brojni fanovi rado prate njene preporuke, ona je sada otkrila da je njeno primarno zanimanje zapravo ovo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence