Pretraži

„SRCE MI SE CEPA KAD JE GLEDAM“: Cale podelio urnebesan snimak Lee Stanković, u ovakvom izdanju je NIKADA nismo videli! (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/ cale_official

Poznati influenser Cale na svom Instagram nalogu podelio je snimak Lee Stanković koja je odlučila da savlada novu veštinu, a ovaj snimak je nasmejao mnoge njihove fanove.

Cale često na svojim društvenim mrežama objavljue zanimljive videe i to najčešće sa svojom prijateljicom i poznatom influenserkom Leom Stanković, a koliko fanovi vole njegov humor, svedoči i činjenica da ga na Instagramu prati preko preko milion ljudi.

Cale je sada svoje verne pratioce nasmejao novom objavom, na kojoj je pokazao kako njegova prijateljica Lea pokušava da savlada vožnju trotineta.

Lea je bila uporna i po kiši pokušavala da nauči da vozi, međutim to joj nije baš polazilo za rukom, a Cale nije propustio ovu priliku da se našali:

– Ljudi, meni se srce cepa kad je gledam uz ovu muziku. Koliko samo emocija – našalio se on, a Lea je podelila ovo objavu pa priznala:

Nakon sat vremena učenja da vozim trotinet i dalje nisam naučila.

Cale, Lea Stanković
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Ove objave su nasmejale fanove, a Cale je ovoj pridružio još jednu objavu gde na kojoj se on vidi kako pozira sa perikom u ljubičastom svetlucavom sakou koji je  obukao kao haljinu.

Cale
Foto: Instagram printscreen/cale_official

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence