Pretraži

BRUTALNO ISKRENA ZA IDJTV: Angel Tatjana otkrila zašto je obrisala fotke sa dečkom

Influence
0
Photo: IDJTV

Angel Tatjana je osvojila srca publike nakon što je odlučila da otvori svoj Youtube kanal, gde je sa svojom publikom otvoreno pričala o raznim temama koje mnogi smatraju tabuom, od tema koje se tiču mentalnog zdravlja, pa sve do političkih, te im se prikazala u skroz drugačijem svetlu od Tatjane koju znaju iz ,,Adrias Top Modela". 

Stavka koju je njena publika izrazito volela kod nje između ostalog jeste i odnos kakav ima sa svojim dečkom, međutim kada je obrisala sve fotke sa njim na svom Instagram nalogu, ali i klipove sa Youtube kanala, fanovi su ostali u rebusu zbog čega se to desilo, a sada je ekskluzivno za IDJTV progovorila o čemu se zapravo radi.

– Ne kajem se što sam izlagala ljubavni život javnosti, jer je to deo mene. U tom periodu je bio jako bitan. Kajem se sada, što ranije nisam ranije skinula te stvari zbog delikatnih tema. –  rekla je ona i dodala da će u budućnosti biti isto tako, ko god da je u pitanju, bivši, sadašnji ili budući partner, pa se osvrnula na to da li bi nekada opet u budućnosti kačila fotografije sa izabranikom.

  • Jednog dana kada dođem do nivoa da moj budući muž bude u prilici da nismo zavisni ni od koga, definitivno da. U suštini, to je samo iz bezbednosnih razloga. Ja više čak ni svoju mamu ne kačim mnogo, što sam pre često radila – bila je iskrena Tatjana.

O projektu Adria Top Model, bavljenju Youtube-om i influensingom i drugim zanimljivim temama o kojima smo pričali sa njom možete pogledati u novom izdanju IDJHOT emisije koja izlazi u petak od 18h, a na Youtube kanalu emisiju možete ispratiti u ponedeljak od 12 časova.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence