Pretraži

„BRAVO ZA IZGLED“: Saška Veselinov oduševila figurom samo tri meseca nakon porođaja (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Saška i Đorđe Đoković trenutno su na Mikonosu, a ona je odlučila da spoji lepo i korisno. Naime, pored toga što im je ovo porodični odmor, Saška je rešila i da ovo bude mesto slikanja za njenu novu kolekciju kupaćih kostima.



Iako se porodila pre samo tri meseca i na svet donela sina Aleksandra, Saška je odlučila da i sama bude jedan od modela koji će reklamirati kupaće.

I po komentarima koji su preplavili društvene mreže čini se da nije pogrešila. Influenserka je sve oduševila svojim izgledom koji je uspela da povrati samo tri meseca nakon porođaja.

"Ma dajjj, goriš", "Bravo za izgled", "Prezgodna mamasita", "Prezgodna", samo su neki od komplimenata na Saškine fotografije u belom kupaćem kostimu.

Ono što je zanimljivo, jeste da je Saška nakon trudnoće imala preko 20 kilograma viška. Nju su zabrinule oscilacije u težini, te je potražila stručnu pomoć kada je otkrila da boluje od Hašimoto bolesti. Ona i njen suprug su u potpunosti prilagodili ishranu njenom stanju, pa je Saška ubrzo nakon toga uspela da povrati svoj izgled iz manekenskih dana.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence