Pretraži

„Borila sam se sa depresijom i anksioznošću“: Anna Lazarević progovorila o teškom periodu, pa priznala šta bi promenila kod Janka (VIDEO)

Influence
0
Foto: IDJTV

Mlada influenserka Anna Lazarević otkrila je koji joj je omiljeni poklon koji je dobila od dečka, popularnog jutjubera Janka, ali i šta bi to promenila kod njega.

Otkako su sa svojim pratiocima podelili da su otpočeli vezu, Janko i Anna ne prestaju da privlače veliku pažnju fanova koji posvećeno prate ljubavni odnos ovo dvoje influenserka.

Iako su godinu i po dana krili vezu, oni su na kraju odlučili da podele lepe vesti, a nedavno su otpočeli i zajednički život što je posebno obradovalo sve koji ih prate.

Anna i Janko se poznaju više od 7 godina, još od početka njihovih influenserskih karijera, a pre nego što su uplovili u vezu oni su bili najbolji prijatelji. Kako ga dugo poznaje, mlada influenserka je sada, u emisiji One On One na IJDTV-u, otkrila šta je to što bi promenila kod svog momka i da li je postoji nešto što je posebno nervira.

„Da, postoji, a to su promene raspoloženja. Znači kada bi on bio svaki dan raspoložen kao što zna i ume da bude, bilo bi super. On jedno jutro ustane mnogo nervozan, onda je ostatak dana super i tako. Tako da bih volela to da se promeni“, bila je iskrena ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Janković (@stefan_jankovich)

Poznato je da popularni jutjuber neretko iznenadi svoju devojku, a Anna je sada priznala koji je najlepši poklon koji je dobila.

„Ja najviše volim plišane igračke i to moj momak zna, nekako šta god drugo da mi je kupio najslađe su mi plišane igračke zato se nekako najviše obradujem, pogotovu kada je nešto što ne očekujem i onako iz čista mira to me najviše obraduje. Stefan mi je uzeo kada smo bili u Madridu jednu plišanu igračku u obliku pileta i bukvalno mi je preslatko, tako da eto možda mi je to najdraži poklon.“

Mlada influenserka je progovorila i o svojim počecima

„Ja sam pre samog mog početka imala te neke probleme. Borila sam se sa depresijom, anksiznošću i svašta nešto, ali sada trenutno kada gledam sa ove tačke mnogo sam jača nego pre. Baš sam pre neki dan ušla i pogledala moju novu pesmu i toliko mi je bilo drago. Najveća prepreka mi je bilo eto možda to, ne tokom perioda snimanja nego pre toga“, bila je iskrena Anna.

Šta je to još ona rekla o vezi sa Jankom, ali i daljim planovima za karijeru pogledajte u novom izdanju emisije One On One.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence