Pretraži

BLOKIRAĆE NIŠ: Oglasio se Familijo Be nakon vesti da je hapšen zbog droge

Influence
0
Screenshot: Youtube/ Kao Strongman

Arsić koji se nalazi u Kini odakle emituje video klipove, izrazio je razočaranje što se ova stvar iz njegove prošlosti, kako je kazao, ponovo poteže.

  • Podgrejali ste nešto što je davno završeno… ja dižem naš grad u nebesa. Hvala vam i nemojte više da me kontaktirate – kratko je odgovorio Marko.

Arsić je za relativno kratko vreme stekao brojne fanove zahvaljujući objavama na Instagramu u kojima se na duhovit način bavi niškim dogodovštinama. Na taj način ostvario je san da postane stend ap komičar, što je pokušavao dok nije otišao van zemlje. Da mu je to najzad pošlo za rukom svedoče stotine hiljada njegovih pratilaca kojima je u ova teška vremena dobrodošao njegov humor, te mu ne zameraju na grehu iz prošlosti.

  • U Nišu znamo za tu informaciju već duže vreme jer se takve stvari lako saznaju, nije tako veliki grad. Ok, radio je nelegalne stvari, i treba da odgovara, ali opet ono što sada radi je stvarno sjajno i većini nas kojima se njegov humor dopada, čini ovaj težak period zbog korone znatno lakšim – bio je jedan od komentara fanova.

  • Samo neka nastavi da snima klipove- naveo je u svom komentaru drugi Markov obožavalac.

Neki smatraju da je dobio prestrogu kaznu s obzirom na to da je zaista zasadio samo četiri stabljike marihuane, a kod njega je pronađena i manja količina ekstazija.

  • Četiri biljke pored Nišave tretiraju se kao narko kriminal – naveo je sledeći Arsićev fan, dok ga mnogi porede sa popularnim reperom Rastom.

Najdalje u odbrani svog ljubimca otišao je jedan Nišlija koji je mogućnost da Marko bude deportovan duhovito prokomentarisao.

– Ako ga deportuju u Srbiju, mi će blokiramo Niš. Pedeset hiljada ljudi na centar grada kao devedesetih- naveo je između ostalog Arsićev sugrađanin.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence