Pretraži

BLAMAGE DA VRATI NAGRADU: Baka Prase oštro osudio proglašenje Voyage-a Youtube zvezdom, pa pozvao jutjubere da podignu bunu (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/Baka Prase

Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, objavio je novi video na svom Youtube kanalu u kom je iskazao nezadovoljstvo povodom uručenja MAC nagrade za Youtube zvezdu godine Voyage-u i Breskvici.

——————– Sponsored ——————–


Baka je na početku prokomentarisao nominovane jutjubere i pitao se kako nema Baka Praseta.

– Ja nisam jutjub zvezda, ja sam planetarna zvezda. Možda su na to mislili, pa me nisu ubacili. Molim te objasni mi kako je Barbi Afrika tu, a Baka Prase ne. Muđu bolje da su ubacili sa njegovom pesmom od 15 sekundi, imalo bi više smisla nego Blamage-a i Breskvicu – rekao je on.

Bogdan je podsetio fanove da je Voyage izjavio da jutjuberi ne mogu da se porede sa muzičarima i da su on i Breskvica zvezde, kao Dara Bubamara i Mia Borisavljević. 

– Pogrešno ste ga razumeli, dečko nije mislio na Youtube, a vi ste mu dali Youtube nagradu. Ja sam uvređen, kao ministar Youtube-a ne mogu da dopustim ovo – objasnio je Baka.



Jujtuber je zbog toga rešio da pokrene peticiju u kojoj traži da "Blamage vrati nagradu".

– U komentarima i u opisu ćete imati peticiju da potpišete, da kažete "da" da Blamage vrati nagradu. 100.000 glasova i poslaćemo MAC-u da nateraju Blamage-a da vrati nagradu – napomenuo je Ilić.

Baka Prase je proglašenje Voyage-a i Breskvice Youtube zvezdama nazvao skandalom, a onda je pozvao jutjubere da podignu bunu i prokomentarišu ovo.

– Neka kažu da ne može to tako, on nije jutjuber. Mi smo jutjuberi, a on je pevač – objasnio je Baka.

Bogan je naglasio da ne podržava ovakve odluke festivala, te zbog toga zahteva da "Blamage vrati nagradu".

Pogledajte njegov novi video:

https://youtube.com/watch?v=mBIA4QrXSa8

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence